Νέο υπερσύγχρονο κατάστημα της Κωτσόβολος στην καρδιά της Ρόδου!

-Ανοίγει τις πόρτες του και προσφέρει «δώρα κάθε ώρα» στις 10 &11 Απριλίου & μία μεγάλη κλήρωση στις 11 Απριλίου για μία τηλεόραση Smart 4K 50 ιντσών!
- Εξοπλισμένο Business Center με προϊόντα που προορίζονται για ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις και χώρους εστίασης

Το νέο υπερσύγχρονο κατάστημα της Κωτσόβολος στην καρδιά της Ρόδου, ανοίγει σήμερα τις πόρτες του και περιμένει το κοινό σε νέο χώρο 1.400 τ.μ. που υπόσχεται να προσφέρει μια διευρυμένη αγοραστική εμπειρία καθώς και απίστευτες εκπλήξεις και δώρα. Με αφορμή το άνοιγμα του καταστήματος στο πανέμορφο νησί των Ιπποτών, η Κωτσόβολος το γιορτάζει «με δώρα, κάθε ώρα!» στις 10 & 11 Απριλίου, ενώ στις 11 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί μεγάλη κλήρωση για όσους επισκεφτούν το κατάστημα και δηλώσουν τη συμμετοχή τους!

Συγκεκριμένα, όσοι καταναλωτές έρθουν στο νέο κατάστημα, στη διεύθυνση Εθνικής Αντίστασης 42-44 στις 10 και 11 Απριλίου θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διαδοχικές κληρώσεις που θα πραγματοποιούνται κάθε μία ώρα και θα κληρώνουν κάθε φορά πλούσια δώρα. Επιπλέον, στις 11 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί μια μεγάλη κλήρωση για μία τηλεόραση Smart 4K 50 ιντσών.

Παράλληλα, μια σειρά προϊοντικών προσφορών με ισχύς έως τις 16/4 θα υπάρχει στο κατάστημα που μεταξύ άλλων θα αφορούν στα παρακάτω προϊόντα:
o Τηλεόραση Samsung 43’’ (162853), LG LED, Full HD  €329
o Πλυντήριο Electrolux 7 κιλών (148380), ενεργειακής κλάσης Α++ €269
o Παιχνιδομηχανή PS4 & Παιχνίδι Horizon Zero Dawn (172781) €399
o Αφυγραντήρας Rohnson (155566) για 45μ₂ €129

Το νέο κατάστημα της Κωτσόβολος με άρτια εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό 26 ατόμων είναι σε θέση να προσφέρει μια μοναδική καταναλωτική εμπειρία ακόμα και στους πιο απαιτητικούς επισκέπτες. Το κατάστημα διαθέτει μεγάλη ποικιλία προϊόντων, ενώ η ευδιάκριτη σήμανση και η άριστη κατηγοριοποίηση τους, εξασφαλίζουν ένα απολαυστικό αγοραστικό «ταξίδι». Το μεγαλύτερο μέρος της γκάμας των προϊόντων βρίσκονται στη διάθεση των πελατών, ενθαρρύνοντας τη διάδραση προκειμένου να μπορούν οι πελάτες να τα δοκιμάσουν και να αξιολογήσουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους. Στο νέο κατάστημα λειτουργεί σημείο εξυπηρέτησης του ολοκληρωμένου συστήματος υπηρεσιών της Κωτσόβολος, Support 360º, για να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές για τη συντήρηση, επισκευή, αναβάθμιση και τη συνεχή προστασία όλων των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών.

Παράλληλα, το νέο κατάστημα διαθέτει ένα άρτια εξοπλισμένο Business Center, τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο με προϊόντα που προορίζονται για ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, χώρους εστίασης και λοιπούς επαγγελματικούς χώρους, στελεχωμένο με εξειδικευμένο σύμβουλο πωλήσεων σε επαγγελματικά προϊόντα. Η εταιρεία «φροντίζει την επιχείρηση, όπως φροντίζει το σπίτι» των πελατών της, με ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν:
• εξοπλισμό ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών κατάλληλο για δωμάτια ξενοδοχείων, όπως, για παράδειγμα, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις,
• επαγγελματικές συσκευές παρασκευής γευμάτων και ροφημάτων,
• λύσεις ψύξης-θέρμανσης και προγράμματα εξοικονόμησης ρεύματος και
• επαναστατικά προϊόντα τεχνολογίας αιχμής, όπως, για παράδειγμα, Samsung οθόνες προβολής μηνυμάτων με πρωτοποριακό πάνελ-καθρέφτη.

Η Κωτσόβολος καλεί τους κατοίκους της Ρόδου να επισκεφθούν το νέο κατάστημα, να περιηγηθούν στους άνετους και υπερσύγχρονους χώρους του, να γνωρίσουν όλα τα προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, αλλά και να συμμετάσχουν στους διαγωνισμούς με μοναδικά και πλούσια δώρα!