Ανακοίνωση

Έχοντας πάντα ως προτεραιότητα την ασφάλεια των καταναλωτών, θα θέλαμε να ενημερώσουμε το καταναλωτικό κοινό ότι εντοπίσαμε στο διαδίκτυο ψευδή και παραπλανητικό διαγωνισμό που παραπέμπει τους χρήστες να παίξουν προκειμένου να κερδίσουν ένα smartphone από τα καταστήματά μας. Ο διαγωνισμός αυτός δεν έχει καμία σχέση με την εταιρεία μας, αποτελεί προϊόν ηλεκτρονικής απάτης και μπορεί μάλιστα να θέσει σε κίνδυνο τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών. Ήδη λαμβάνουμε μέτρα, προκειμένου να σταματήσει η παράνομη αυτή ενέργεια εξαπάτησης του κοινού.

Η επίσημη επικοινωνία της εταιρείας μας για τις ενέργεις που υλοποιεί γίνεται μέσα από τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας μας, στο site: www.kotsovolos.gr, στο Facebook: https://www.facebook.com/Kotsovolos/, στο Twitter: https://twitter.com/KotsovolosOn, στο You Tube: http://www.youtube.com/user/Kotsovolosgreece και στο Instagram: https://www.instagram.com/kotsovolos_greece/.