Και πάλι δίπλα στην «Κιβωτό του Κόσμου» με μεγάλες δράσεις

Τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου», στήριξε για μία ακόμα φορά η Κωτσόβολος όπως κάνει σταθερά τα τελευταία χρόνια. Η «Κιβωτός» είναι ένας από τους βασικούς κοινωνικούς εταίρους της εταιρείας η οποία αυτό το Σεπτέμβριο πραγματοποίησε δύο σημαντικές δράσεις για την ενίσχυση του οργανισμού με τη σημαντική και ενεργό συμμετοχή των εργαζομένων της.

Η πρώτη δράση αφορά το νέο ξενώνα της «Κιβωτού», στη Χίο, την «Κιβωτό του Αιγαίου», όπως ονομάζεται. Η Κωτσόβολος ανέλαβε να εξοπλίσει με ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές το χώρο που θα φιλοξενούνται τα παιδιά ώστε αυτός να είναι πλήρως λειτουργικός και να μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Παράλληλα, η εταιρεία με τη βοήθεια των εργαζομένων της, επανέλαβε και φέτος την περυσινή της πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά και, «γέμισε μια Κιβωτό με σχολικά». Εργαζόμενοι της αλυσίδας από όλη τη χώρα συγκέντρωσαν μισό τόνο σχολικών ειδών που παρέδωσε αντιπροσωπεία της Ομάδας Εθελοντών της Κωτσόβολος την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου, στις κεντρικές εγκαταστάσεις της «Κιβωτού του Κόσμου».

Με οδηγό το «Πράττειν» την πλατφόρμα εταιρικής υπευθυνότητας της εταιρείας, η Κωτσόβολος, αλλά και όλη η οικογένεια των εργαζομένων της, με συνέπεια και ευαισθησία  σκύβουν πάντα πάνω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία και προσφέρουν τις δυνάμεις τους για να χαρίσουν χαμόγελα και ελπίδα. Σε αυτό το πνεύμα θα συνεχίσουν να ενισχύουν και την «Κιβωτό του Κόσμου».