Οι δρομείς της Κωτσόβολος έδωσαν το παρών για 2η χρονιά στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, με την ομάδα του Make a Wish

Η ομάδα δρομέων της Κωτσόβολος συμμετείχε για 2η συνεχή χρονιά στον 32ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας και τους παράλληλους αγώνες 5 και 10 χιλιομέτρων.

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, οι εργαζόμενοι της Κωτσόβολος έλαβαν μέρος στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, στο πλαίσιο μιας σημαντικής δράση εταιρικής υπευθυνότητας.

Η εταιρεία θέλοντας για μία ακόμη φορά να ενισχύσει το σημαντικό έργο του Make A Wish / Κάνε μια ευχή Ελλάδος, έτρεξε μαζί με την ομάδα του οργανισμού στους αγώνες των 5, 10 και 42 χιλιομέτρων με συνολικά 66 δρομείς της Κωτσόβολος να δίνουν το παρών βοηθώντας να πραγματοποιηθούν οι ευχές παιδιών που αντιμετωπίζουν με γενναιότητα μεγάλα προβλήματα!

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τα χρήματα που αποδόθηκαν στον οργανισμό μέσω των συμμετοχών, η Κωτσόβολος προσέφερε 50 ευρώ επιπλέον για κάθε δρομέα-εργαζόμενο της που έτρεξε στους αγώνες ενισχύοντας το έργο του Make A Wish / Κάνε μια ευχή Ελλάδος με επιπλέον 3.300€!

Αντιπροσωπεία της Ομάδας Εθελοντών της Κωτσόβολος παρέδωσε το ποσό αυτό την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου στις κεντρικές εγκαταστάσεις του οργανισμού!