Δραστηριότητες Συνεργατών

 • Το κατάστημα Κωτσόβολος της Ναυπάκτου στήριξε το 3ο Παιδικό Φεστιβάλ Ναυπάκτου

  Η Κωτσόβολος υποστήριξε και φέτος το 3ο Παιδικό Φεστιβάλ Ναυπάκτου που διοργανώθηκε από την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Προβάλλω τη Ναυπακτία», σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων 1ης Γ.Ε.Ν. και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, από τις 4 έως τις 6 Αυγούστου στον κήπο του ΞΕΝΙΑ Ναυπάκτου.

  Περισσότερα
 • Προσφορά αγάπης προς τους ξενώνες του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας

  Το κατάστημα Κωτσόβολος Σαντορίνης προσέφερε μερικό από τον εξοπλισμό οικιακών συσκευών στους ξενώνες του Δήμου Θήρας, που φιλοξενούν γιατρούς του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας.

  Περισσότερα
 • Το κατάστημα Κωτσόβολος της Ναυπάκτου υποστήριξε το Παιδικό Φεστιβάλ της πόλης

  Το κατάστημα Κωτσόβολος της Ναυπάκτου υποστήριξε το "Παιδικό Φεστιβάλ Ναυπάκτου" που διήρκησε από τις 7-10/8 με πολλές δραστηριότητες για όλα τα παιδιά.   

  Περισσότερα
 • Η Κωτσόβολος στηρίζει τον 2ο Ημιμαραθώνιο Ναυπάκτου “Lepanto Run 2016”

  Η Κωτσόβολος ήταν Μεγάλος Χορηγός του 2ου Ημιμαραθώνιου Ναυπάκτου “Lepanto Run 2016” που διοργανώθηκε την Κυριακή, 17 Απριλίου στη Ναύπακτο, από το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Ναυπάκτου “Lepanto” σε συνεργασία με το Δήμο Ναυπακτίας. 

  Περισσότερα
 • Προσφορά Αγάπης από τον Κωτσόβολο Γιαννιτσών

  23 Δεκεμβρίου 2014

  Οι άνθρωποι του καταστήματος Κωτσόβολος στα Γιαννιτσά, θέλοντας να δείξουν την ευαισθησία τους και το ενδιαφέρον τους για την κοινωνία και τους ανθρώπους της πόλης, προχώρησαν σε μία σημαντική κοινωνική δράση. Τη συγκέντρωση και διανομή 1,5 τόνου τροφίμων σε τρία διαφορετικά Ιδρύματα και Ιερούς Ναούς. 

  Περισσότερα
 • Το κατάστημα Κωτσόβολος στη Χίο στηρίζει τον Σύλλογο Καρκινοπαθών του Νησιού «ΕλπίΖΩ»

  22 Δεκεμβρίου 2014

  Το κατάστημα της Κωτσόβολος στη Χίο στέκεται με μία ακόμα δράση εταιρικής κοινωνικής ευθύνης δίπλα στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, ενισχύοντας αυτή τη φορά το Σύλλογο Καρκινοπαθών Χίου «ΕλπίΖΩ».

  Περισσότερα
 • Το κατάστημα Κωτσόβολος στη Λιβαδειά στηρίζει το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «Η Αγία Ταβιθά»

  17 Δεκεμβρίου 2014

  Το κατάστημα Κωτσόβολος στη Λιβαδειά, θέλοντας να ανταποκριθεί στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, ανέλαβε μία εθελοντική δράση με σκοπό να ενισχύσει το πλούσιο έργο του φιλανθρωπικού ιδρύματος «Η Αγία Ταβιθά». 

  Περισσότερα
 • Special PES event @ Κωτσόβολος στη Βέροια!

  15 Δεκεμβρίου 2014

  Η Κωτσόβολος συνεχίζει να δημιουργεί τις πιο δυνατές συγκινήσεις στην κατηγορία των  ηλεκτρονικών παιχνιδιών, αυτή τη φορά στην πόλη της Βέροιας. Το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου το κατάστημα Κωτσόβολος στη Βέροια βρέθηκαν όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι gamers σε τουρνουά Pro Evolution Soccer 2015 με τρία μοναδικά έπαθλα!


  Περισσότερα
 • Το κατάστημα Κωτσόβολος στη Βέροια στηρίζει το Σύλλογο «Πρωτοβουλία για το παιδί»

  01 Δεκεμβρίου 2014

  Το κατάστημα Κωτσόβολος στη Βέροια, θέλοντας να ανταποκριθεί στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, ανέλαβε μία εθελοντική δράση με σκοπό να ενισχύσει το Σύλλογο «Πρωτοβουλία για το παιδί», γεμίζοντας το «Σπίτι της Βεργίνας» και το «Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας Βέροιας» με συσκευές και χαμόγελα!

  Περισσότερα
 • Η Κωτσόβολος στη Χίο στηρίζει την «Κιβωτό του Κόσμου»

  15 Σεπτεμβρίου 2014

  Με το βλέμμα στραμμένο στα παιδιά, το τοπικό κατάστημα της Κωτσόβολος στη Χίο, ενισχύει την «Κιβωτό του Κόσμου», μέσα από μία ιδιαίτερα σημαντική δράση Εταιρικής Ευθύνης, στηρίζοντας τον νέο ξενώνα της οργάνωσης στο νησί.

  Περισσότερα
 • Δράσεις αλληλεγγύης και Κοινωνικής Ευθύνης από τον Κωτσόβολο Σαντορίνης

  08 Αυγούστου 2014

  Με δυνατό το αίσθημα ευθύνης, το κατάστημα Κωτσόβολος στη Σαντορίνη, της εταιρείας Μ. Ζώρζος ΑΕ, που γιορτάζει οκτώ χρόνια λειτουργίας, στέκεται πάντα δίπλα στην κοινωνία και τους κατοίκους του νησιού, τόσο μέσα από την εκπληκτική εξυπηρέτηση όσο και από τις πολλαπλές πρωτοβουλίες και δράσεις.

  Περισσότερα
 • Ανακαινισμένος και Σύγχρονος ο Κωτσόβολος Αιγίου

  20 Ιουνίου 2014

  Έναν καινούριο και σύγχρονο χώρο θα γνωρίσουν όσοι επισκεφθούν αυτές τις ημέρες τον Κωτσόβολο στο Αίγιο καθώς πραγματοποιήθηκε ανακαίνιση που άλλαξε σημαντικά την εικόνα του βελτιωμένου, πλέον, καταστήματος. Η ανακαίνιση πραγματοποιήθηκε, με σκοπό να ενισχύσει σημαντικά την αγοραστική εμπειρία των πελατών.

  Περισσότερα
 • Εθελοντικός Καθαρισμός Παραλίας από την ομάδα εθελοντών του Κωτσόβολου Χίου

  08 Ιουνίου 2014

  Η ομάδα εθελοντών του καταστήματος Κωτσόβολος στη Χίο, έχοντας αποδείξει στην πράξη το ενδιαφέρον τους για την κοινωνία και το περιβάλλον του νησιού, συγκέντρωσαν και πάλι τις δυνάμεις τους, πραγματοποιώντας αυτή τη φορά μία σημαντική περιβαλλοντική δράση. Τον καθαρισμό της παραλίας που βρίσκεται επί της παραλιακής οδού Ναυτικού Ομίλου - Παραλία Φάρκαινας.

  Περισσότερα
 • Ένα καλοκαίρι Αφιερωμένο στην Κοινωνία από το Κατάστημα Κωτσόβολος της Χίου

  23 Σεπτεμβρίου 2013

  Ένα ιδιαίτερα δραστήριο καλοκαίρι με πολλαπλές δράσεις κοινωνικής υπευθυνότητας ήταν το φετινό για το κατάστημα Κωτσόβολος στη Χίο και τους ανθρώπους του. Οι υπεύθυνοι του καταστήματος και η ομάδα των εργαζόμενων αποφάσισαν να στηρίξουν το νησί μέσα από την ενίσχυση μιας σειράς φορέων και κοινωφελών σκοπών.

  Περισσότερα
 • Το Κατάστημα Κωτσόβολος της Σαντορίνης Δίπλα σε Όσους έχουν Ανάγκη!

  20 Μαρτίου 2013

  Το κατάστημα της Νο1 Αλυσίδας Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Συσκευών στη Σαντορίνη θέλοντας να ανταποκριθεί στις ανάγκες της τοπικής κοινότητας, ιδιαίτερα τώρα που συνολικά η κοινωνία αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες, πήρε μια νέα πρωτοβουλία με σκοπό να ενισχυθούν άνθρωποι που πραγματικά χρειάζονται βοήθεια και υποστήριξη.

  Περισσότερα
 • Το κατάστημα Κωτσόβολος στην Κάλυμνο στηρίζει τα σχολεία της περιοχής!

  1 Οκτωβρίου 2012

  Η αλυσίδα καταστημάτων Κωτσόβολος, πιστή στις αξίες της για δημιουργία σχέσεων ζωής με τις κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται, συνεχίζει τις δράσεις υποστήριξης σε όλη τη χώρα και αυτή τη φορά επικεντρώνεται στην Κάλυμνο.

  Περισσότερα
 • Το Κατάστημα Κωτσόβολος στην Τρίπολη Στηρίζει το Χαμόγελο του Παιδιού!

  16 Δεκεμβρίου 2011

  Η No1 αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα, συνεχίζει την υλοποίηση προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, με την καρδιά της αυτή τη φορά να χτυπά δυνατά στην πόλη της Τρίπολης.

  Περισσότερα