Ηλεκτρονικό Κατάστημα

Η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ εκτός από το δίκτυο των σύγχρονων φυσικών καταστημάτων σε όλη τη χώρα διαθέτει και ένα πλήρες λειτουργικό ηλεκτρονικό κατάστημα, το www.kotsovolos.gr.

Χάρη στην τεχνογνωσία και την εμπειρία του ομίλου Dixons Carphone, η εταιρεία μας προσφέρει στους online καταναλωτές μια απίστευτη ποικιλία προϊόντων σε πολύ χαμηλές τιμές με τις ίδιες ευκολίες πληρωμής και την άριστη εξυπηρέτηση της ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα ενσωματώνει μια σειρά από καινοτομίες για να κάνει τις αγορές άνετες, εύκολες και πάντα με ασφάλεια.

Οι καταναλωτές μπορούν με λίγα κλικ να βρουν ολοκληρωμένες προτάσεις ή να συνδυάσουν τα προϊόντα που επιθυμούν με έξυπνες αγορές, ενώ είναι επίσης διαθέσιμες και μια σειρά υπηρεσιών υποστήριξης από το Support 360°, τη μάρκα ολοκληρωμένης υποστήριξης πελατών που παρέχεται από την ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ. 

Μερικά ακόμη από τα πρακτικά πλεονεκτήματα του ηλεκτρονικού καταστήματος της ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ είναι:
  • οι πολλαπλοί τρόποι πληρωμής όπως πιστωτική κάρτα, Πλάνο Δόσεων ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ και αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα.
  • οι πολλαπλοί τρόποι παράδοσης όπως παράδοση κατ’ οίκον και collect @ store με παραλαβή από τα ιδιόκτητα φυσικά καταστήματα σε 68 σημεία σε όλη τη χώρα.
  • το σύστημα αξιολόγησης REVOO, όπου οι καταναλωτές μπορούν να δουν τις κριτικές άλλων χρηστών για το προϊόν που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν.
  • η σταθερά κορυφαία ασφάλεια συναλλαγών που εξασφαλίζεται με τη χρήση των τελευταίων διεθνών προτύπων και τη σφραγίδα εγγύηση των Norton Secured, McAffee Secure, Mastercard SecureCard και Verified by Visa.
  • oι ηλεκτρονικές αγορές στο www.kotsovolos.gr περιμένουν και τους πιο απαιτητικούς και ενημερωμένους καταναλωτές για να τους προσφέρουν την καλύτερη εξυπηρέτηση.