Άλλες πρωτοβουλίες

Η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ πιστή στη φιλοσοφία της για την εταιρική υπευθυνότητα και πάντα στο πλαίσιο της πλατφόρμας «πράττειν» για την υποστήριξη του Ανθρώπου, της Αγοράς, της Κοινωνίας και του Περιβάλλοντος, προχωρά τακτικά σε χορηγίες για την ενίσχυση κοινωφελών σκοπών και ανθρώπων που βρίσκονται σε ανάγκη.

Πέρα από τη στήριξη των βασικών κοινωνικών εταίρων της, η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ αναλαμβάνει δεκάδες άλλες ενέργειες κάθε χρόνο με στόχο να στέκεται πάντα δίπλα σε φορείς και ομάδες που θέλουν να κάνουν καλό αλλά και για να ανταποκρίνεται στις αυξημένες προσδοκίες της κοινωνίας από τις μεγάλες επιχειρήσεις δημιουργώντας πραγματικές σχέσεις ζωής.

Μερικές μόνο από τις υποστηρικτικές δραστηριότητες της ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ είναι η χορήγηση προϊόντων αλλά και υπηρεσιών σε ιδρύματα και κοινωνικούς φορείς, η οργάνωση καθαρισμών και καλλωπισμών δημόσιων χώρων, η συγκέντρωση τροφίμων και αγαθών πρώτης ανάγκης, η προσφορά δώρων στα παιδιά των εργαζόμενων και μια σειρά πολλών ακόμη πρωτοβουλιών.

  • Για το σκοπό αυτό...

    έχει δημιουργηθεί και η Ομάδα Εθελοντών της ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ.Πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα δραστήριων εργαζόμενων της εταιρείας που μέσα από δύο βασικά κέντρα στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, αναλαμβάνει να προτείνει, να σχεδιάσει και να υλοποιήσει σε όλη την Ελλάδα ενέργειες που εμπίπτουν στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

  • Η θέληση, η έμπνευση...

    και η χαρά της εθελοντικής προσφοράς.είναι τα χαρακτηριστικά τόσο των μελών της ομάδας εθελοντών όσο και όλων των εργαζόμενων της ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ. Σε αυτή την κατεύθυνση εκατοντάδες εργαζόμενοι συμμετέχουν στην ετήσια «Ημέρα Καλής Πράξης». Μια συγκεκριμένη ημέρα του χρόνου όπου ομάδες εργαζομένων σε επίπεδο καταστήματος κάνουν, ταυτόχρονα σε όλη τη χώρα, κάτι καλό για την τοπική κοινωνία και τονίζουν τη θέληση και τη διαρκή προσπάθειά τους να αποκτήσουν και να διατηρήσουν αναλλοίωτη μια ειλικρινή σχέση ζωής με τους συμπολίτες και συνανθρώπους τους.

Η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, σε μια πορεία περισσότερων από 60 ετών, στεκόταν και στέκεται πάντα δίπλα στους καταναλωτές. Τώρα η δέσμευση της περιλαμβάνει όλη την κοινωνία για την διάθεση όχι μόνο τεχνολογίας αλλά και κοινωνικής προσφοράς που χτίζει σχέσεις ζωής.