Η Κωτσόβολος βασικός Χορηγός στον "Οδυσσέα"

Η Κωτσόβολος, υποστηρίζει τον «Οδυσσέα», του Χαμόγελου του Παιδιού,
το 1ο κινητό εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης και Τεχνολογίας για παιδιά στην Ελλάδα, δίνοντας τη δυνατότητα σε σχολεία της Λάρισας, που ταξίδεψε ο "Οδυσσέας" να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση «Η Φάρμα του Διαδικτύου». Μια παράσταση που επιχειρεί μέσα από χαρούμενες ιστορίες να μυήσει τα παιδιά στους βασικούς κανόνες χρήσης του Διαδικτύου από μικρή ηλικία.

Δείτε εδώ το βίντεο

Γονικός έλεγχος και προστασία των παιδιών στο διαδίκτυο

Πλέον τα παιδιά ξεκινούν για πρώτη φορά να «σερφάρουν» στο διαδίκτυο σε πολύ μικρή ηλικία αναζητώντας από πληροφορίες για τις σχολικές τους εργασίες έως φιλίες και φυσικά ψυχαγωγία.

Ταυτόχρονα έχουν αυξηθεί και οι κίνδυνοι που μπορεί να βρουν μπροστά τους τα παιδιά όπως το λεγόμενο «cyber bullying» ή διαδικτυακός εκφοβισμός, ο εθισμός, η έκθεση σε ακατάλληλο περιεχόμενο καθώς και η προσέγγιση από άγνωστα άτομα. Όλα αυτά προβληματίζουν ιδιαίτερα τους γονείς που αναζητούν συνεχώς πληροφορίες για το πώς μπορούν να προστατεύσουν τα παιδιά τους.

Η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, μια εταιρεία που συνδέεται άμεσα με την τεχνολογία, δεν θα μπορούσε να μείνει αδρανής σε ένα τόσο ευαίσθητο ζήτημα και για αυτό έχει αναλάβει μια σημαντική πρωτοβουλία για την ενημέρωση των γονέων σχετικά με την ασφαλή πλοήγηση των παιδιών στο διαδίκτυο και τη σημασία του γονικού ελέγχου.

Μέσα από μια σειρά συνεργασιών με αρμόδιους φορείς η KΩΤΣΟΒΟΛΟΣ στέκεται δίπλα στους γονείς, προσφέροντας σχετικό ενημερωτικό υλικό για τα είδη των κινδύνων και τους τρόπους με τους οποίους τα παιδιά μπορούν να προστατευθούν.

Παράλληλα, το ολοκληρωμένο σύστημα υπηρεσιών και υποστήριξης πελατών Support 360° από την ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, διαθέτει την «Υπηρεσία Γονικού Ελέγχου Η/Υ» με την οποία εξειδικευμένοι τεχνικοί αναλαμβάνουν την παραμετροποίηση του συστήματος, παρέχουν εμπεριστατωμένες συμβουλές για τη χρήση κατάλληλου λογισμικού και το εγκαθιστούν σε οποιονδήποτε υπολογιστή από οπουδήποτε και αν αγοράστηκε.

Επιπλέον διοργανώνει δράσεις αφιερωμένες στο γονικό έλεγχο και συμμετέχει σε ενέργειες που στόχο έχουν τη διάδοση της σωστής χρήσης των τεχνολογιών και του Διαδικτύου από τα παιδιά, όπου η υπηρεσία Γονικού Ελέγχου Η/Υ παρέχεται δωρεάν.

Το διαδίκτυο είναι ένα δώρο για όλους. Αξίζει να προσπαθούμε καθημερινά για να προσφέρουμε μέσα από αυτό γνώση, ψυχαγωγία και διασκέδαση στα παιδιά χωρίς τους κινδύνους.
  • Χρήσιμες Συμβουλές για Ασφαλή πλοήγηση
    Τύπος αρχείου: pdf