Είστε Φοιτητής;

Είστε φοιτητής και ψάχνετε ευκαιρίες πρακτικής άσκησης, μερικής απασχόλησης εργασία ή βοήθεια στην διδακτορική ή μεταπτυχιακή σας εργασία;
Στην ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ θα βρείτε πληθώρα ευκαιριών ως μια δραστήρια, πολυεθνική εταιρεία τεχνολογίας

 • Η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας, δίνει τη δυνατότητα στους σπουδαστές των ΑΕΙ, ΤΕΙ και ΙΕΚ να κάνουν την πρακτική τους άσκηση στην Εταιρεία μας.  

  Μέσω της πρακτικής άσκησης η εταιρεία μας δίνει την ευκαιρία σε πολλούς νέους φοιτητές και σπουδαστές να απασχοληθούν σε διάφορες ειδικότητες και να αποκτήσουν την εμπειρία σε ένα δυναμικό, πολυεθνικό περιβάλλον εργασίας  

  Εάν ενδιαφέρεστε να κάνετε την πρακτική σας άσκηση παρακαλώ συμπληρώστε την Φόρμα Υποβολής Βιογραφικού όπου στο "Επιθυμητό Τμήμα" επιλέξτε Πρακτική Άσκηση και στην "Επιθυμητή θέση" επιλέξτε τον τομέα της πρακτικής που θέλετε να ακολουθήσετε.  

  Η πρακτική άσκηση είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να ξεκινήσετε τη σταδιοδρομία σας μαζί μας. Μέσω της πρακτική σας άσκησης θα έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα και που ξέρετε,  μπορεί η συνεργασία αυτή να εξελιχθεί σε μια μακροχρόνια σχέση συνεργασίας σε μία διεθνή καριέρα. 
 • Στην ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, λόγω της δυναμικής της εταιρείας και της αφοσίωσης μας στην σωστή εξυπηρέτηση πελατών, έχουν την δυνατότητα πολλοί εργαζόμενοι να ακολουθούν  ωράριο μερικής απασχόλησης. 

  Αν λοιπόν είστε  ένας δυναμικός, δημιουργικός, θετικός και ευέλικτος άνθρωπος τότε η συμβουλή σας θα είναι πολύ χρήσιμη σε κάθε πτυχή της επιχείρησης. Θα πρέπει όμως να γνωρίζετε ότι όλοι οι εργαζόμενοι απασχολούνται σε πρωινές και απογευματινές βάρδιες ανάλογα με τις ανάγκες του καταστήματος.  

  Η μερική απασχόληση, σε ένα από τα καταστήματά μας ή στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πελατών, είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να ξεκινήσετε τη σταδιοδρομία σας μαζί μας και αναλόγως της απόδοσης και δυναμικής σας μπορεί να εξελιχθεί τόσο σε πλήρη απασχόληση όσο και σε μία εξαιρετική  καριέρα μέσα στην εταιρεία.

  Να θυμάστε ότι όλοι εμείς οι εργαζόμενοι την ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ θα σας δώσουμε όλα τα εφόδια που χρειάζεστε για να κάνετε σωστά την δουλειά σας  και εσείς έχετε την ευθύνη να επιλέξετε την θέση σας μέσα στην εταιρεία!