Διαδικασία πρόσληψης

 • Δώστε ιδιαίτερη σημασία στην καταχώρηση των στοιχείων σας στην φόρμα υποβολής Βιογραφικού. Η σωστή συμπλήρωση των στοιχείων της φόρμας αποτελεί το σημαντικότερο βήμα στην διαδικασία της επιλογής.

  Οι πιθανότητες επιλογής του δικού σας βιογραφικού αυξάνονται όταν συμπληρώνετε σωστά και εμπεριστατωμένα όλα τα πεδία της φόρμας και όχι μόνο τα υποχρεωτικά, μιας και η αναζήτηση των υποψηφίων γίνεται μέσω των πεδίων της φόρμας. 

 • Το παρόν και το μέλλον της ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ βασίζεται στην δυναμική των ατόμων της. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι νέα υποσχόμενα «ταλέντα» πλαισιώνουν την ομάδα της ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ. 

  Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της  προσεκτικής αξιολόγησης ταλαντούχων ατόμων λαμβάνοντας υπόψη δύο παράγοντες: 
  1. Γνωστική Ικανότητα του υποψηφίου:  Η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ χρησιμοποιεί online aptitude tests ώστε να μετρήσει τις δεξιότητες σας που συνήθως δεν φαίνονται από μια συνέντευξη. Η συμπλήρωση των aptitude tests απαιτεί 35 λεπτά από το χρόνο σας και γίνεται είτε πριν είτε μετά την συνέντευξη!  
    
  2. Συνέντευξη:  Προετοιμαστείτε για μια δομημένη συνέντευξη με ένα εκπρόσωπο της εταιρείας μας. Στην συνέντευξη αυτή προσπαθούμε να δούμε συγκεκριμένες συμπεριφορές και στόχος μας είναι να γνωριστούμε καλύτερα. Θα θέλαμε να μάθουμε τις σας παρακινεί και ποια είναι τα επιτεύγματα σας έως σήμερα. Επίσης είναι μια ευκαιρία και για εσάς να μάθετε κάποια πράγματα που σας ενδιαφέρουν για την εταιρεία μας.
  Η δυναμική της διαδικασίας της πρόσληψης στην ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ και των εργαλείων που χρησιμοποιούνται, αντανακλά την σημασία που δίνουμε στην ανάπτυξη των αυριανών μας ηγετών. Για το λόγο αυτό λαμβάνουμε όλα τα κατάλληλα μέτρα ώστε ο κάθε εργαζόμενος της ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ να λαμβάνει την επιτυχία που του αξίζει. Τα εργαλεία αξιολόγησης που χρησιμοποιούμε βοηθάνε τόσο εμάς όσο και εσάς στο να κάνετε την σωστή επιλογή που θα σας φέρει πιο κοντά στην επαγγελματικής σας επιτυχία. 
 • Συγχαρητήρια! Ανήκετε πλέον στην δυναμική ομάδα της ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ όπου κύριο μέλημα μας είναι να δίνουμε συνολικές λύσεις στους πελάτες μας ανάλογα των αναγκών τους.

  Μέσα από την διαδικασία της επιλογής αποδείξατε ότι έχετε πολλά να δώσετε και να επιτύχετε μέσα στην εταιρεία.

  Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στην ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ όπου μέσα από την δομημένη εισαγωγική μας εκπαίδευση, θα βάλουμε τα θεμέλια για μια λαμπρή πορεία στον χώρο της λιανικής.

  Θα είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα της επαγγελματικής σας ανάπτυξης, παρέχοντας όλα τα εφόδια ώστε να αντιμετωπίζετε με επιτυχία τις προκλήσεις της αγοράς.