Η Κωτσόβολος «μία αλυσίδα» για την Εβδομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Το δίκτυο των καταστημάτων της Κωτσόβολος στην Πάτρα συμμετείχε στην Εβδομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, την πρωτοβουλία της εφημερίδας «Πελοπόννησος», αποτελώντας μία «αλυσίδα συμπαράστασης» προς τους συμπολίτες που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Συγκεκριμένα, από τις 3 έως τις 8 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε η 5η Εβδομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κατά την οποία το δίκτυο καταστημάτων της αλυσίδας στην Πάτρα αποτέλεσε σημείο συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης. Επιπλέον, η Κωτσόβολος στο πλαίσιο Κοινωνικής Υπευθυνότητας προσέφερε έναν μεγάλο αριθμό θερμαντικών συσκευών, που θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες που στηρίζονται από τη συγκεκριμένη δράση.

Ο Κώστας Σταματάκης, Μέλος της Διοικητικής Ομάδας της Κωτσόβολος, δήλωσε σχετικά με το πρόγραμμα: «Η εταιρία μας με μεγάλη χαρά συμμετείχε στη δράση «Εβδομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης» που διοργανώθηκε για 5η συνεχή χρονιά από την εφημερίδα Πελοπόννησος. Τα δύο καταστήματα Κωτσόβολος στην Πάτρα, Γλαύκου 9 και Αγίου Ανδρέου 53, αποτέλεσαν σημεία συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων για την υποστήριξη της συγκεκριμένης δράσης. Η εν λόγω ενέργεια εναρμονίζεται απόλυτα με τη φιλοσοφία της Κωτσόβολος, που προσπαθεί να είναι πάντα δίπλα σε ευπαθείς ομάδες και στέκεται αρωγός στις τοπικές κοινωνίες που δραστηριοποιείται. Η προσπάθειά μας αυτή θα συνεχιστεί με στόχο να είμαστε δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη».