Η Κωτσόβολος στο πλευρό του Ορφανοτροφείου Θηλέων Λαμίας

Η Κωτσόβολος, αναγνωρίζοντας το έργο του Ορφανοτροφείου Θηλέων Λαμίας «Ο Ευαγγελιστής Λουκάς», έχει προχωρήσει σε μία σειρά δράσεων με σκοπό την ενίσχυση του ιδρύματος για τη στήριξη των παιδιών που φιλοξενεί.

Η στήριξη που παρέχει η εταιρεία στόχο έχει να βοηθήσει στις καθημερινές του λειτουργικές ανάγκες, αλλά και στην κάλυψη των εξόδων του. Η εταιρεία προχώρησε σε δωρεά μεγάλων οικιακών συσκευών και μικροσυσκευών από το πρόγραμμα «Δεύτερο Σπίτι», αλλά και σε χρηματική ενίσχυση. Παράλληλα, ειδικός «κουμπαράς» έχει τοποθετηθεί στο κατάστημα της Λαμίας, που οι επισκέπτες μπορούν να συνδράμουν υπέρ του ιδρύματος. Επιπλέον, ενισχύθηκε η λαχειοφόρος αγορά του ιδρύματος, ενόψει Πάσχα, με μεγάλα δώρα από την Κωτσόβολος.

Η παράδοση του απαραίτητου εξολπισμού πράγματοποιήθκε παρουσία του Προέδρου του Ιδρύματος κ. Παναγιώτη Ντούρου και ομάδας από το Οργανοτροφείο, καθώς επίσης και του Διευθυντή του Καταστήματος της Κωτσόβολος στη Λαμία, κ. Κωνσταντίνου Καμάρα, και εκπροσώπων από την εταιρεία Κωτσόβολος. Ο κος Καμάρας δήλωσε σχετικά: «Είναι καθήκον όλων μας να στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Εκπροσωπώντας την ομάδα του καταστήματος της Κωτσόβολος στη Λαμία έχουμε λάβει το μήνυμα πως η κοινωνία αναμένει την ιδιωτική πρωτοβουλία για να στηρίξει τις ευπαθείς ομάδες και για εμάς είναι χρέος μας να το πράξουμε. Ξεκινήσαμε ως εταιρεία μία προσπάθεια προς το Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας και καλούμε όλο τον κόσμο να συνδράμει σε αυτή μας την προσπάθεια. Στο κατάστημά μας υπάρχει ένας κουμπαράς που όλα τα χρήματα που θα συγκεντρώσει θα πάνε στο Ορφανοτροφείο. Ξεκινήσαμε ήδη κάποιες δράσεις, συνεχίζουμε και θέλουμε όλο τον κόσμο μαζί μας για γιγαντώσουμε τη δύναμή μας. Η ομάδα μας θα βρίσκεται στο πλευρό των παιδιών αυτών  και στις 3 Ιουνίου, κατά τη διάρκεια της «Ημέρας Καλής Πράξης» της ημέρας εθελοντισμού της εταιρείας μας.».

Photo: Οι Eκπρόσωποι της εταιρείας Κωτσόβολος με τον Διευθυντή του καταστήματος της Κωτσόβολος στη Λαμία κ. Κωνσταντίνο Καμάρα, μαζί με τον Προέδρο του Ιδρύματος κ. Παναγιώτη Ντούρου και της ομάδας του Ορφανοτροφείου Θηλέων Λαμίας.