Η Κωτσόβολος ως Platimum Partner της Lenovo γιορτάζει τα 25 χρόνια ThinkPad

H Κωτσόβολος, ως Platimum Partner της Lenovo για την παροχή business λύσεων στους πελάτες, με αφορμή τον εορτασμό των 25 χρόνων του Lenοvo ThinkPad, παρουσιάζει τις κορυφαίες σειρές των Lenovo ThinkPad.

H Κωτσόβολος χάρη στις υποδομές της έχει αναγνωριστεί ως Lenovo Platimum Partner από τη Lenovo πάντα με προσήλωση στην εξυπηρέτηση των επαγγελματιών πελατών. Μετά από την εξυπηρέτηση σε πάνω από 900 επιχειρήσεις τον τελευταίο χρόνο με Lenovo business λύσεις και την απόκτηση της απαραίτητης τεχνογνωσίας από το άριστα καταρτισμένο προσωπικό της, η εταιρεία δικαιωματικά αποτελεί expert στις επαγγελματικές λύσεις της Lenovo.

Η θρυλική οικογένεια των προϊόντων Think, που αποτελούν επιλογή των μεγαλύτερων εταιριών παγκοσμίως, διακρίνεται για την καινοτομία τους, την αντοχή τους, αλλά και την ευρεία γκάμα επιλογών για κάθε ανάγκη. Μέσα στα 25 χρόνια, έχουν «χαραχθεί» ιδιαίτερες στιγμές καινοτομίας,  όπως το 1993 όπου το ThinkPad 750c ήταν το πρώτο laptop που ταξίδεψε στο διάστημα και το 2.000 λανσαρίστηκε το ThinkPad I Series, το πρώτο laptop με ενσωματωμένο wi-fi.

Κάθε νέα σειρά φέρνει και νέες καινοτομίες, όπως λειτουργίες για απόλυτη ασφάλεια των εταιρικών αρχείων, αστραπιαία μετάδοση δεδομένων, έως 28,6 συνεχείς ώρες λειτουργίας με περαιτέρω επέκταση αυτονομίας χάρη στη δυνατότητα εναλλαγής μπαταρίας εν λειτουργία. Επίσης, τα ThinkPad διαθέτουν μεγάλη κατασκευαστική αντοχή, έχοντας δοκιμαστεί σε ακραίες συνθήκες στρατιωτικών προδιαγραφών, γεγονός που τα καθιστά τον πιο αξιόπιστο επαγγελματικό συνεργάτη. Οι σχεδιαστές και οι μηχανικοί των προϊόντων Think μελετούν τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία και των επιχειρήσεων και κατασκευάζουν προϊόντα ικανά για να καλύψουν κάθε τους ανάγκη στο 100%, χωρίς περιττά χαρακτηριστικά που δημιουργούν πρόσθετα κόστη.

 

Η Κωτσόβολος φροντίζει τις επιχειρήσεις και προσφέρει τις εξελιγμένες Lenovo Business λύσεις με μοναδικά οφέλη για τους επαγγελματίες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν όλες τις λύσεις και ευκαιρίες αγοράς στο b2b.kotsovolos.gr, καλώντας στο 210 28 99 999, στα 11 Business Centers  ή ένα από τα 95 καταστήματα της εταιρείας ανά την Ελλάδα.