Δύο νέα βραβεία για την Κωτσόβολος!

Η Κωτσόβολος, η Νο 1 αλυσίδα ηλεκτρικών & ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα, απέσπασε δύο νέες σημαντικές διακρίσεις, στις πρόσφατες τελετές βράβευσης των E-volution awards 2014 και των Environmental Awards 2014.

Στην τελετή απονομής των e-volution awards 2014 που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013, η εταιρεία Κωτσόβολος διακρίθηκε στην κατηγορία «Redesign - Relaunch» για τη ριζική ανανέωση του ηλεκτρονικού της καταστήματος www.kotsovolos.gr, που ολοκληρώθηκε τον Ιανουάριο του 2013. Στόχος του εντελώς ανανεωμένου Kotsovolos.gr είναι η διάθεση των καλύτερων online υπηρεσιών για την κάλυψη των συνεχώς μεταβαλλόμενων αναγκών των καταναλωτών. Αξιοποιώντας τη διεθνή εμπειρία του ομίλου Dixons, η Κωτσόβολος κατάφερε να παρουσιάσει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα υψηλών προδιαγραφών με κύρια πλεονεκτήματα το ενισχυμένο customer journey, τις έξυπνες εφαρμογές, τη φιλικότητα στο χρήστη, την ταχύτερη εξυπηρέτηση και την καλύτερη ποικιλία προσφορών και τιμών.

Λίγες ημέρες αργότερα, στην τελετή απονομής των Environmental Awards 2014, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18Δεκεμβρίου 2013, η Κωτσόβολος βραβεύτηκε στην κατηγορία Logistics, της ενότητας Sustainable Supply Chain. Το βραβείο αυτό απονεμήθηκε στην εταιρεία για τον βιώσιμο σχεδιασμό στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών σε συνδυασμό με περιορισμό της κατανάλωσης καυσίμων για τον χαμηλότερο δυνατό αντίκτυπο στο περιβάλλον. Η προσπάθεια αφορά συνολικά την οργάνωση του Support 360º του ολοκληρωμένου brand υπηρεσιών της Κωτσόβολος.

Σχετικά με την εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ
Η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ είναι η Νο 1 αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα. Η εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ξεκίνησε το 1950 από ένα απλό μαγαζί στην Αθήνα. Σήμερα λειτουργεί 98 καταστήματα και απασχολεί πάνω από 1.700 εργαζόμενους. Από το Σεπτέμβριο του 2004, κάτοχος της πλειονότητας του μεριδίου ιδιοκτησίας της εταιρίας είναι ο Όμιλος Dixons. Επιπλέον, η δυναμική ανάπτυξη της ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ τα τελευταία χρόνια την έχει καταστήσει κυρίαρχο στην αγορά των ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα.
Η εταιρεία εξειδικεύεται στην πώληση ηλεκτρονικών προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, ηλεκτρονικών υπολογιστών, οικιακών συσκευών, φωτογραφικού εξοπλισμού, τηλεπικοινωνιακών προϊόντων, καθώς και στις υπηρεσίες παράδοσης, εγκατάστασης, συντήρησης, επισκευής και προστασίας των προϊόντων μετά την πώληση με τη σειρά υπηρεσιών Support 360ο.

Η Κωτσόβολος βρίσκεται στα ακόλουθα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης:
  • Facebook - www.facebook.com/Kotsovolos
  • Twitter - https://twitter.com/KotsovolosOn
  • You Tube - http://www.youtube.com/user/Kotsovolosgreece
  • Google Plus - https://plus.google.com/116092004640999302663#116092004640999302663/posts

Επιπλέον πληροφορίες και νέα σχετικά με την εταιρεία είναι διαθέσιμα και στην εταιρική ιστοσελίδα http://corporate.kotsovolos.gr/

Σχετικά με τον Όμιλο Dixons
Η Dixons είναι ένας από τους κορυφαίους Ευρωπαϊκούς ομίλους στην πώληση ηλεκτρικών ειδών. Ο Όμιλος εφαρμόζει μια πολιτική πολλαπλών καναλιών στη λιανική πώληση και το εμπόριο ηλεκτρικών ειδών, με περισσότερα από 1.300 καταστήματα και ηλεκτρονικά καταστήματα σε 28 χώρες, ενώ απασχολεί περίπου 40.000 εργαζόμενους. Κάθε χρόνο, περισσότεροι από 100 εκατομμύρια πελάτες πραγματοποιούν τις αγορές τους online και μέσα από τα καταστήματα του Ομίλου Dixons.

Οι Έλληνες καταναλωτές μπορούν να χρησιμοποιούν το site της ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ στη διεύθυνση www.kotsovolos.gr, είτε για να κάνουν τις αγορές τους online, είτε για να κάνουν κράτηση των προϊόντων που τους ενδιαφέρουν (reservation), ώστε να τα παραλάβουν οι ίδιοι από το κατάστημα που τους εξυπηρετεί καλύτερα. Το site της ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ είναι φιλικό προς τον χρήστη και παρέχει μέγιστη ασφάλεια ως προς τις δικτυακές συναλλαγές.

Οι αλυσίδες και οι ηλεκτρονικές αλυσίδες του Ομίλου Dixons περιλαμβάνουν τα Currys, Dixons.co.uk και PC World στη Μ. Βρετανία και Ιρλανδία, την Elkjøp στις Σκανδιναβικές χώρες, τη UniEuro στην Ιταλία, την ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ στην Ελλάδα, την ELECTRO WORLD στην Κεντρική Ευρώπη και την Ελλάδα, την PC CITY στην Ιταλία και τη Σουηδία και την Pixmania.com σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Για περισσότερες πληροφορίες:

κο Νίκο Διονυσόπουλο – Senior Associate, Advocate/ Burson-Marsteller, email: ndionysopoulos@advocate-bm.gr
κα Δήμητρα Καλογήρου – Client Executive, Advocate/ Burson-Marsteller, email: dkalogirou@advocate-bm.gr Τηλ: 210 6931000, Fax: 210 6985812