Νέο ανακαινισμένο κατάστημα Κωτσόβολος στα Χανιά

Η Κωτσόβολος καλωσορίζει το κοινό στο ανακαινισμένο της κατάστημα στα Χανιά για να απολαύσουν από κοντά μία μοναδική εμπειρία τεχνολογίας και εκπλήξεις με δώρα κάθε ώρα!

Στους ανανεωμένους χώρους του καταστήματος των 1.620 τ.μ. και στα επιπλέον επίπεδα που προστέθηκαν, ο επισκέπτης μπορεί να βρει ολοκληρωμένες λύσεις για τον οικιακό ή τον επαγγελματικό του εξοπλισμό και έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Το εξειδικευμένο προσωπικό της Κωτσόβολος είναι στη διάθεση των επισκεπτών του, ώστε να επιλέξει τη συσκευή εκείνη που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του και στην καθημερινότητά του. Και ενώ το ταξίδι την καινοτομία και την άνεση συνεχίζεται, οι λάτρεις του gaming μπορούν να βρουν το gadget που επιθυμούν στο ειδικά διαμορφωμένο χώρο για gaming, ενώ παράλληλα ο επισκέπτης μπορεί να παραδώσει την παλιά του συσκευή στον ειδικό χώρο Ανακύκλωσης, αλλά και να απευθυνθεί στο Service Corner, όπου εξειδικευμένος συνεργάτης της Κωτσόβολος αναλαμβάνει την άμεση και επί τόπου επισκευή της.

Η Κωτσόβολος γιορτάζει το ανακαινισμένο της κατάστημα και για τις 20 & 21 Ιουλίου έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις και δώρα. Κάθε 1 ώρα θα κληρώνεται ένα δώρο, ενώ στις 23 Ιουλίου στις 17.00 θα πραγματοποιηθεί μία μεγάλη κλήρωση για ένα κλιματιστικό για όσους συμμετείχαν στο διαγωνισμό από όλες τις μέρες!

Ένα καλοκαίρι Κωτσόβολος μόνο με ευκαιρίες και πλούσια δώρα σε έναν υπερσύγχρονο και ανανεωμένο χώρο. Επισκεφτείτε τώρα το κατάστημα στην οδό Σκαλίδη 24, Χανιά και θα βγείτε σίγουρα κερδισμένοι!