Πλήρως Ανακαινισμένο Κατάστημα για την Κωτσόβολος στη Νέα Ερυθραία!

Η Νο1 αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα, ακολουθώντας πιστά το πρόγραμμα αναβάθμισης των καταστημάτων της, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα του ομίλου Dixons, εγκαινίασε σήμερα το πρωί, Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012, το πλήρως ανακαινισμένο κατάστημά της στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας.

Πλήθος κόσμου έσπευσε από νωρίς το πρωί να επισκεφθεί το ανακαινισμένο κατάστημα προκειμένου να επωφεληθεί των μοναδικών προσφορών που ισχύουν για το τριήμερο 13-15/12/2012, αλλά και για να ζήσει τη μοναδική εμπειρία αγορών που θα προσφέρει από σήμερα το νέο, αναβαθμισμένο κατάστημα.

Το πλήρως ανακαινισμένο κατάστημα, το οποίο βρίσκεται στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 135, έχει έκταση 850 τετραγωνικά μέτρα και ξεχωρίζει για τη νέα του διαμόρφωση. Όλοι οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος με μεγάλη άνεση και να αναζητήσουν τα προϊόντα που τους ταιριάζουν. Όσοι μάλιστα είναι λάτρεις των προϊόντων κινητής τηλεφωνίας καθώς και των προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας θα μαγευτούν κυριολεκτικά από το κατάστημα, καθώς η διαμόρφωσή του είναι τέτοια που εστιάζει στις παραπάνω προϊοντικές κατηγορίες.

Με αφορμή τα σημερινά εγκαίνια, ξεκινά ένα τριήμερο ειδικών, προνομιακών τιμών και ευκαιριών για όσους επισκεφθούν το κατάστημα για τις αγορές τους, το οποίο θα συνοδεύεται επίσης από πλούσια ψυχαγωγικά δρώμενα όπως ξυλοπόδαρο, σαξοφωνίστα και άλλες πολλές εκπλήξεις που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους.

Μερικές από τις μοναδικές αυτές προσφορές είναι:
Τηλεόραση 32άρα LED με PVR, Ενεργειακής κλάσης Α, μόνο 289€
PSP κονσόλα με παιχνίδι, μόνο 99€
Laptop με διπύρινο επεξεργαστή μόνο 369€
Τεράστια ποικιλία tablet από 88€
BLU-RAY player LG μόνο 49,90€
7kg πλυντήριο με ενεργειακή κλάση Α+ μόνο 249€

Επιπλέον, εκτός από τις παραπάνω μοναδικές προσφορές και την τεράστια ποικιλία προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας που μπορούν να βρουν στο πλήρως ανακαινισμένο κατάστημα της Νέας Ερυθραίας, οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν των ολοκληρωμένων πακέτων υπηρεσιών για την παράδοση, εγκατάσταση, συντήρηση και προστασία όλων των συσκευών τους μέσω του Support 360ο από την Κωτσόβολος.

Με αφορμή τα εγκαίνια του ανακαινισμένου καταστήματος της Κωτσόβολος στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας, ο Εμπορικός Διευθυντής της Dixons South East Europe κ. Κώστας Στράτης, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που παρά τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα μας τα τελευταία χρόνια, είμαστε σε θέση να συνεχίζουμε τις επενδύσεις μας στηρίζοντας την ελληνική αγορά και το λιανεμπόριο. Στο πλαίσιο του προγράμματος αναβάθμισης πολλών καταστημάτων του δικτύου μας, ανακαινίσαμε το κατάστημα στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας με στόχο να προσφέρουμε στον Έλληνα καταναλωτή μοναδικές εμπειρίες αγορών και καταστήματα που ανταποκρίνονται στα υψηλά στάνταρ του διεθνούς δικτύου της Dixons. Ευχόμαστε σε όλους τους καταναλωτές καλές αγορές»!

Σχετικά με την εταιρεία ‘ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ’

Η ‘ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ’ είναι η Νο 1 αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα. Η εταιρεία ‘ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ’ ξεκίνησε το 1950 από ένα απλό μαγαζί στην Αθήνα. Σήμερα λειτουργεί 98 καταστήματα και απασχολεί πάνω από 1.700 εργαζομένους. Από το Σεπτέμβριο του 2004, κάτοχος της πλειονότητας του μεριδίου ιδιοκτησίας της εταιρίας είναι ο Όμιλος Dixons. Επιπλέον, η δυναμική ανάπτυξη της ‘ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ’ τα τελευταία χρόνια την έχει καταστήσει κυρίαρχο στην αγορά των ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα.

Η εταιρεία εξειδικεύεται στην πώληση ηλεκτρονικών προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, ηλεκτρονικών υπολογιστών, οικιακών συσκευών, φωτογραφικού εξοπλισμού, τηλεπικοινωνιακών προϊόντων, καθώς και στις υπηρεσίες παράδοσης, εγκατάστασης, συντήρησης, επισκευής και προστασίας των προϊόντων μετά την πώληση με τη σειρά υπηρεσιών Support 360.

Η Κωτσόβολος βρίσκεται στο Facebook στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.facebook.com/Kotsovolos

Σχετικά με τον Όμιλο Dixons
Η Dixons είναι ένας από τους κορυφαίους Ευρωπαϊκούς ομίλους στην πώληση ηλεκτρικών ειδών. Ο Όμιλος εφαρμόζει μια πολιτική πολλαπλών καναλιών στη λιανική πώληση και το εμπόριο ηλεκτρικών ειδών, με περισσότερα από 1.300 καταστήματα και ηλεκτρονικά καταστήματα σε 28 χώρες, ενώ απασχολεί περίπου 40.000 εργαζόμενους. Κάθε χρόνο, περισσότεροι από 100 εκατομμύρια πελάτες πραγματοποιούν τις αγορές τους online και μέσα από τα καταστήματα του Ομίλου Dixons.

Οι Έλληνες καταναλωτές μπορούν να χρησιμοποιούν το site της ‘ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ’ στη διεύθυνση www.kotsovolos.gr , είτε για να κάνουν τις αγορές τους online, είτε για να κάνουν κράτηση των προϊόντων που τους ενδιαφέρουν (reservation), ώστε να τα παραλάβουν οι ίδιοι από το κατάστημα που τους εξυπηρετεί καλύτερα. Το site της ‘ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ’ είναι φιλικό προς τον χρήστη και παρέχει μέγιστη ασφάλεια ως προς τις δικτυακές συναλλαγές.

Οι αλυσίδες και οι ηλεκτρονικές αλυσίδες του Ομίλου Dixons περιλαμβάνουν τα Currys, Dixons.co.uk και PC World στη Μ. Βρετανία και Ιρλανδία, την Elkjøp στις Σκανδιναβικές χώρες, τη UniEuro στην Ιταλία, την ‘ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ’ στην Ελλάδα, την ELECTRO WORLD στην Κεντρική Ευρώπη, την Ελλάδα και την Τουρκία, την PC CITY στην Ιταλία και τη Σουηδία και την Pixmania.com σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Για περισσότερες πληροφορίες:
κο Νίκο Διονυσόπουλο – Senior Associate, Advocate/ Burson-Marsteller, email: ndionysopoulos@advocate-bm.gr
Τηλ: 210 6931000, Fax: 210 6985812