Στα Καταστήματα Κωτσόβολος φέτος τα Χριστούγεννα είναι ΌΛΑ ΆΤΟΚΑ!

Η Κωτσόβολος, η Νο1 αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα, γιορτάζει και κάνει τα φετινά Χριστούγεννα ακόμα πιο συναρπαστικά για όλους. Για όλη την περίοδο των εορτών οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν ό,τι χρειάζονται, από μια μπαταρία εώς και την τηλεόραση των ονείρων τους ακόμα πιο εύκολα αφού εκτός από τις πολύ χαμηλές τιμές σε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων ΌΛΑ τα προϊόντα θα είναι ΆΤΟΚΑ!

Οι γνωστοί σε όλους μας πλέον «Άγγελοι του Κωτσόβολου»,έχουν φέτος μία σημαντική αποστολή…να «ξεγυμνώσουν» τις τιμές και να κάνουν όλα τα προϊόντα πιο προσιτά. Φαίνεται να τα καταφέρνουν περίφημα αφού όλοι όσοι επισκεφθούν τα καταστήματα Κωτσόβολος όχι μόνο θα βρουν εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές αλλά θα μπορέσουν να αποκτήσουν και ότι επιθυμούν, με αγορές μέσω πιστωτικής κάρτας, σε έως και 60 άτοκες δόσεις.

Με αφορμή το «άνοιγμα» της Χριστουγεννιάτικής περιόδου στα καταστήματα Κωτσόβολος ο κ. Κώστας Στράτης, Εμπορικός Διευθυντής της Dixons South-East Europe ΑΕΒΕ δήλωσε: «Τα Χριστούγεννα είναι μία ακόμα καλή ευκαιρία για εμάς να αποδείξουμε ότι είμαστε πάντα δίπλα στις μικρές και τις μεγάλες ανάγκες των πελατών μας. Είτε πρόκειται για τα δώρα των γιορτών είτε για ολόκληρο τον εξοπλισμό του σπιτιού, στην Κωτσόβολος θα είναι όλα άτοκα σε μια τεράστια ποικιλία προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας σε εκπληκτικά χαμηλές τιμές. Ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα και καλές αγορές σε όλους».

Σχετικά με την εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ
Η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ είναι η Νο 1 αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα. Η εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ξεκίνησε το 1950 από ένα απλό μαγαζί στην Αθήνα. Σήμερα λειτουργεί 98 καταστήματα και απασχολεί πάνω από 1.700 εργαζόμενους. Από το Σεπτέμβριο του 2004, κάτοχος της πλειονότητας του μεριδίου ιδιοκτησίας της εταιρίας είναι ο Όμιλος Dixons. Επιπλέον, η δυναμική ανάπτυξη της ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ τα τελευταία χρόνια την έχει καταστήσει κυρίαρχο στην αγορά των ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα.
Η εταιρεία εξειδικεύεται στην πώληση ηλεκτρονικών προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, ηλεκτρονικών υπολογιστών, οικιακών συσκευών, φωτογραφικού εξοπλισμού, τηλεπικοινωνιακών προϊόντων, καθώς και στις υπηρεσίες παράδοσης, εγκατάστασης, συντήρησης, επισκευής και προστασίας των προϊόντων μετά την πώληση με τη σειρά υπηρεσιών Support 360ο.

Η Κωτσόβολος βρίσκεται στα ακόλουθα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης:
Facebook - www.facebook.com/Kotsovolos
Twitter - https://twitter.com/KotsovolosOn
You Tube - http://www.youtube.com/user/Kotsovolosgreece
Google Plus - https://plus.google.com/116092004640999302663#116092004640999302663/posts

Επιπλέον πληροφορίες και νέα σχετικά με την εταιρεία είναι διαθέσιμα και στην εταιρική ιστοσελίδα http://corporate.kotsovolos.gr/

Σχετικά με τον Όμιλο Dixons
Η Dixons είναι ένας από τους κορυφαίους Ευρωπαϊκούς ομίλους στην πώληση ηλεκτρικών ειδών. Ο Όμιλος εφαρμόζει μια πολιτική πολλαπλών καναλιών στη λιανική πώληση και το εμπόριο ηλεκτρικών ειδών, με περισσότερα από 1.300 καταστήματα και ηλεκτρονικά καταστήματα σε 28 χώρες, ενώ απασχολεί περίπου 40.000 εργαζόμενους. Κάθε χρόνο, περισσότεροι από 100 εκατομμύρια πελάτες πραγματοποιούν τις αγορές τους online και μέσα από τα καταστήματα του Ομίλου Dixons.

Οι Έλληνες καταναλωτές μπορούν να χρησιμοποιούν το site της ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ στη διεύθυνση www.kotsovolos.gr, είτε για να κάνουν τις αγορές τους online, είτε για να κάνουν κράτηση των προϊόντων που τους ενδιαφέρουν (reservation), ώστε να τα παραλάβουν οι ίδιοι από το κατάστημα που τους εξυπηρετεί καλύτερα. Το site της ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ είναι φιλικό προς τον χρήστη και παρέχει μέγιστη ασφάλεια ως προς τις δικτυακές συναλλαγές.

Οι αλυσίδες και οι ηλεκτρονικές αλυσίδες του Ομίλου Dixons περιλαμβάνουν τα Currys, Dixons.co.uk και PC World στη Μ. Βρετανία και Ιρλανδία, την Elkjøp στις Σκανδιναβικές χώρες, τη UniEuro στην Ιταλία, την ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ στην Ελλάδα, την ELECTRO WORLD στην Κεντρική Ευρώπη και την Ελλάδα, την PC CITY στην Ιταλία και τη Σουηδία και την Pixmania.com σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Για περισσότερες πληροφορίες:
κο Νίκο Διονυσόπουλο – Senior Associate, Advocate/ Burson-Marsteller, email: ndionysopoulos@advocate-bm.gr
κα Δήμητρα Καλογήρου – Client Executive, Advocate/ Burson-Marsteller, email: dkalogirou@advocate-bm.gr Τηλ: 210 6931000, Fax: 210 6985812