Με τέτοιες τιμές από την Κωτσόβολος… φέτος όλοι θα κάνουν γιορτές!

Η Νο1 αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα, μας βάζει και φέτος στο πνεύμα των Χριστουγέννων, κατανοώντας τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και προσφέροντας μοναδικές τιμές. Πιστή στη δέσμευσή της να στέκεται δίπλα στον Έλληνα καταναλωτή και να τον στηρίζει σε κάθε του ανάγκη, προσφέρει τις καλύτερες χαμηλές τιμές ώστε ΦΕΤΟΣ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΟΡΤΕΣ! Το πλέον γνωστό σε όλους κεντρικό πρόσωπο της χριστουγεννιάτικης καμπάνιας, ο Τσιγκούνης των Χριστουγέννων, εκπροσωπώντας τον κάθε έλληνα καταναλωτή, βρίσκει φέτος τις καλύτερες λύσεις μέσα από τις προσφορές της Κωτσόβολος και έχει το δικαίωμα να χαρεί τα Χριστούγεννα.

Θέλοντας να σταθεί δίπλα σε όλους τους καταναλωτές δίνοντάς τους την ευκαιρία να καλύψουν τις χριστουγεννιάτικες -και όχι μόνο- ανάγκες τους με ακόμα λιγότερα χρήματα και με απεριόριστες δυνατότητες πληρωμής, η αλυσίδα Κωτσόβολος χαμηλώνει περισσότερο τις τιμές, σε μία τεράστια ποικιλία προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας! Επιπλέον προσφέρει μία πραγματικά συναρπαστική εμπειρία αγορών με μοναδικές προσφορές και άριστη εξυπηρέτηση.

Μερικές από τις μοναδικές αυτές προσφορές που θα «κλέψουν την παράσταση» στα καταστήματα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ τα φετινά Χριστούγεννα είναι οι ακόλουθες:

• Αναζήτησε τώρα επιλεγμένες λευκές συσκευές με κέρδος έως 50%!
• Απόκτησε Διπύρηνο Tablet 10’’ με λειτουργικό Android μόνο με 199€!
• Απόκτησε τώρα Smartphone με λειτουργικό Android μόνο από 99€!
• Αγόρασε τώρα Η/Υ με Windows 7 & αναβάθμισέ τον σε Windows 8 Pro μόνο με 14,99€!
• Όλες οι αυτόματες πολυμηχανές ροφημάτων BOSCH TASSIMO σου δίνουν δώρο ροφήματα αξίας έως και 50€!
• Γνώρισε τη νέα σκούπα SIEMENS και υποδέξου τη μεγαλύτερη ισχύ 2600W! Τώρα δώρο με 2 πακέτα σακούλες των 6LT!
• Τηλεόραση LG LM649 3D LED και δώρο set home cinema!
• Με την αγορά τηλεόρασης SAMSUNG ES6100 3D LED 40' παίρνεις δώρο μία φωτογραφική μηχανή!

Και οι εκπλήξεις συνεχίζονται με το SUPPORT 360⁰:

• Άμεσες και απεριόριστες αντικαταστάσεις σε περίπτωση βλάβης με την υπηρεσία Total Support για μικροσυσκευές αξίας έως 180€, φωτογραφικές αξίας έως 120€ και βιντεοκάμερες αξίας έως 300€

• Επιπλέον, οι ειδικοί του Support 360° αναλαμβάνουν επισκευές εκτός εγγύησης για όλες τις συσκευές από όπου κι αν έχουν αποκτηθεί με πολύ χαμηλές τιμές από 19,90€.

Με αφορμή τη νέα Χριστουγεννιάτικη καμπάνια, ο Εμπορικός Διευθυντής της Dixons South-East Europe, κ. Κώστας Στράτης, δήλωσε: «Βρισκόμαστε σε μία πολύ δύσκολη οικονομικά περίοδο και γι’ αυτό το λόγο θεωρήσαμε ότι τα Χριστούγεννα είναι μία καλή ευκαιρία ώστε οι περισσότεροι άνθρωποι να μπορούν να νιώσουν το αίσθημα της ελπίδας, της αισιοδοξίας και της χαράς. Η Κωτσόβολος, η Νο1 αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα, στέκεται και στη γιορτινή περίοδο δυναμικά και αποτελεσματικά δίπλα στους καταναλωτές, ενημερώνοντάς τους ότι ΦΕΤΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΟΡΤΕΣ με τις απίστευτα χαμηλές τιμές και τις άψογες υπηρεσίες. Εύχομαι σε όλους, Καλές Γιορτές και καλές αγορές»!

Σχετικά με την εταιρεία ‘ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ’

Η ‘ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ’ είναι η Νο 1 αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα. Η εταιρεία ‘ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ’ ξεκίνησε το 1950 από ένα απλό μαγαζί στην Αθήνα. Σήμερα λειτουργεί 98 καταστήματα και απασχολεί πάνω από 1.700 εργαζομένους. Από το Σεπτέμβριο του 2004, κάτοχος της πλειονότητας του μεριδίου ιδιοκτησίας της εταιρίας είναι ο Όμιλος Dixons. Επιπλέον, η δυναμική ανάπτυξη της ‘ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ’ τα τελευταία χρόνια την έχει καταστήσει κυρίαρχο στην αγορά των ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα.

Η εταιρεία εξειδικεύεται στην πώληση ηλεκτρονικών προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, ηλεκτρονικών υπολογιστών, οικιακών συσκευών, φωτογραφικού εξοπλισμού, τηλεπικοινωνιακών προϊόντων, καθώς και στις υπηρεσίες παράδοσης, εγκατάστασης, συντήρησης, επισκευής και προστασίας των προϊόντων μετά την πώληση με τη σειρά υπηρεσιών Support 360.

Η Κωτσόβολος βρίσκεται στο Facebook στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.facebook.com/Kotsovolos

Σχετικά με τον Όμιλο Dixons
Η Dixons είναι ένας από τους κορυφαίους Ευρωπαϊκούς ομίλους στην πώληση ηλεκτρικών ειδών. Ο Όμιλος εφαρμόζει μια πολιτική πολλαπλών καναλιών στη λιανική πώληση και το εμπόριο ηλεκτρικών ειδών, με περισσότερα από 1.300 καταστήματα και ηλεκτρονικά καταστήματα σε 28 χώρες, ενώ απασχολεί περίπου 40.000 εργαζόμενους. Κάθε χρόνο, περισσότεροι από 100 εκατομμύρια πελάτες πραγματοποιούν τις αγορές τους online και μέσα από τα καταστήματα του Ομίλου Dixons.

Οι Έλληνες καταναλωτές μπορούν να χρησιμοποιούν το site της ‘ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ’ στη διεύθυνση www.kotsovolos.gr , είτε για να κάνουν τις αγορές τους online, είτε για να κάνουν κράτηση των προϊόντων που τους ενδιαφέρουν (reservation), ώστε να τα παραλάβουν οι ίδιοι από το κατάστημα που τους εξυπηρετεί καλύτερα. Το site της ‘ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ’ είναι φιλικό προς τον χρήστη και παρέχει μέγιστη ασφάλεια ως προς τις δικτυακές συναλλαγές.

Οι αλυσίδες και οι ηλεκτρονικές αλυσίδες του Ομίλου Dixons περιλαμβάνουν τα Currys, Dixons.co.uk και PC World στη Μ. Βρετανία και Ιρλανδία, την Elkjøp στις Σκανδιναβικές χώρες, τη UniEuro στην Ιταλία, την ‘ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ’ στην Ελλάδα, την ELECTRO WORLD στην Κεντρική Ευρώπη, την Ελλάδα και την Τουρκία, την PC CITY στην Ιταλία και τη Σουηδία και την Pixmania.com σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Για περισσότερες πληροφορίες:

κα Ντέμη Καζάση - Director, Advocate/ Burson-Marsteller, email: dkazasi@advocate-bm.gr
κο Νίκο Διονυσόπουλο – Senior Associate, Advocate/ Burson-Marsteller, email: ndionysopoulos@advocate-bm.gr
Τηλ: 210 6931000, Fax: 210 6985812