Το «Ξενοδοχείο του Μέλλοντος» της Κωτσόβολος βραβεύτηκε!

Το «Ξενοδοχείο του Μέλλοντος» της Κωτσόβολος βραβεύτηκε στα Event Awards 2018 για την πρωτοποριακή παρουσίαση τεχνολογικών λύσεων που μπορούν να εκσυγχρονίσουν σήμερα το ελληνικό ξενοδοχείο αναβαθμίζοντας την ποιότητα της εξυπηρέτησης τους και συμβάλλοντας δυναμικά στον τουριστικό κλάδο της χώρα μας. Η παρουσίασή του έγινε από την Κωτσόβολος στην έκθεση HORECA 2018, όπου χιλιάδες επισκέπτες βίωσαν από κοντά τις πρωτοποριακές λύσεις του Ξενοδοχείου του Μέλλοντος.

Η παρουσίαση του Ξενοδοχείου του Μέλλοντος στη HORECA 2018

Στο «Ξενοδοχείο του Μέλλοντος» της Κωτσόβολος, οι επισκέπτες, χρησιμοποιώντας smartphone και μέσω μίας ειδικής εφαρμογής, μπορούσαν να ανοίξουν αυτόματα την πόρτα και τις κουρτίνες του δωματίου, να ανοιγοκλείσουν την τηλεόραση, να αυξομειώσουν την ένταση στα φώτα και να ελέγξουν τη θέρμανση του air-condition. Ακόμα, παρουσιάστηκαν δύο ψηφιακά παράθυρα με εικονική θέα τον ωκεανό, τα οποία δημιουργήθηκαν με οθόνες LFDs (Large Format Displays), ιδανικά για χώρους ξενοδοχείων με ελλιπή φωτισμό, καθώς και νέες σειρές mini bar που συνδυάζουν χαμηλά επίπεδα θορύβου με εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Σε όλο το ταξίδι των ξενοδόχων στο μέλλον ήταν στη διάθεσή τους η ομάδα Business της Κωτσόβολος με στόχο να τους μυήσει σε αυτόν τον νέο κόσμο της τεχνολογίας στον τουριστικό κλάδο. Καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης όλες οι τεχνολογίες του μέλλοντος αποτέλεσαν ένα διαδραστικό «οικοσύστημα» διαθέσιμο προς εξερεύνηση από όλους τους παρευρισκόμενους.

Ολοκληρωμένες λύσεις για τους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου


Ακόμα, οι επισκέπτες του περιπτέρου της Κωτσόβολος είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις πλέον προηγμένες και καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα του επαγγελματικού εξοπλισμού με λύσεις
Hotel TVs, εξοπλισμό ΙΤ, συσκευές προετοιμασίας πρωινού, είδη παρασκευής snack και γευμάτων, επαγγελματικές λευκές συσκευές και μικροσυσκευές για τον εξοπλισμό δωματίων ξενοδοχείων και τουριστικών καταλυμάτων, καθώς και να γνωρίσουν τους εταιρικούς συνεργάτες της εξειδικευμένης ομάδας Business της Κωτσόβολος.


Ζήστε ξανά την εμπειρία του Ξενοδοχείου του Μέλλοντος
εδώ!

Ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε σε έναν από τους εξειδικευμένους συμβούλους εταιρικών πωλήσεων στο τηλέφωνο 2102899999. Εναλλακτικά, επισκεφθείτε το b2b.kotsovolos.gr ή βρείτε το πλησιέστερο κατάστημα Κωτσόβολος εδώ!