Το κατάστημα Κωτσόβολος στη Βέροια στηρίζει το Σύλλογο «Πρωτοβουλία για το παιδί»

Το κατάστημα Κωτσόβολος στη Βέροια, θέλοντας να ανταποκριθεί στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, ανέλαβε μία εθελοντική δράση με σκοπό να ενισχύσει το Σύλλογο «Πρωτοβουλία για το παιδί», γεμίζοντας το «Σπίτι της Βεργίνας» και το «Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας Βέροιας» με συσκευές και χαμόγελα!

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου, ομάδα εργαζομένων του καταστήματος Κωτσόβολος στη Βέροια, θέλοντας να σταθεί δίπλα στα παιδιά του Συλλόγου, παρέδωσε ηλεκτρικές συσκευές και μικροσυσκευές, βελτιώνοντας έτσι την καθημερινότητά τους. Οι συσκευές που παραδώθηκαν ήταν απαραίτητες για την σωστή λειτουργία του Συλλόγου, που παρέχει φροντίδα και προστασία στα παιδιά που φιλοξενεί.

Στο Σπίτι της Βεργίνας, φιλοξενούνται για μακρύ χρονικό διάστημα, υπό εξαιρετικές συνθήκες διαβίωσης, παιδιά που πρέπει να απομακρυνθούν από το οικογενειακό τους περιβάλλον ή δεν ζουν οι γονείς τους, ενώ στο Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας Βέροιας φιλοξενούνται κατά τη διάρκεια της ημέρας παιδία σε συνθήκες οικογενειακής θαλπωρής. Στα παιδιά παρέχεται συστηματική ψυχολογική υποστήριξη και κάθε είδους βοήθεια, ενώ στις οικογένειές τους παρέχεται κοινωνική-ψυχολογική υποστήριξη, καθώς και υλική βοήθεια.

Με αφορμή την ολοκλήρωση και την επιτυχημένη διεξαγωγή της ενέργειας, ο Διευθυντής του καταστήματος της Κωτσόβολος στη Βέροια κ. Ιωάννης Βουνάτσος, δήλωσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι και χαρούμενοι που στηρίξαμε το Σύλλογο «Πρωτοβουλία για το παιδί», χαρίζοντας τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές για τη σωστή λειτουργία του Σπιτιού της Βεργίνας και του Σπιτιού Ημερήσιας Φροντίδας Βέροιας. Διανύουμε αδιαμφισβήτητα μία δύσκολη περίοδο και τέτοιες κινήσεις στήριξης της κοινωνία μας, θα πρέπει να είναι προτεραιότητα όλων μας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα συνεχίσουμε δυναμικά προς αυτή την κατεύθυνση».