Τα Νέα μας

Δείτε τα άρθρα του έτους:
 • 19.12.2013

  Οι 3D εκτυπωτές είναι πλέον πραγματικότητα, στα Καταστήματα Κωτσόβολος!


  Μια νέα τεχνολογία έρχεται για να συναρπάσει τον κόσμο, αφού από τα μέσα Δεκεμβρίου οι οικιακοί 3D εκτυπωτές είναι διαθέσιμοι για αγορά και έχουν έρθει να αλλάξουν οριστικά τα δεδομένα στο χώρο της εκτύπωσης.

  Περισσότερα
 • 15.11.2013

  Οι Δρομείς της Κωτσόβολος Μετέτρεψαν κάθε Χιλιόμετρο σε … Ευχή!


  Μια ξεχωριστή δράση εταιρικής υπευθυνότητας πραγματοποιήθηκε το Νοέμβριο από τους εργαζόμενους και τη διοικητική ομάδα της Κωτσόβολος. Η εταιρεία συνεχίζοντας την υποστήριξη του Make A Wish / Κάνε μια ευχή Ελλάδος, συμμετείχε στον αγώνα 5 χιλιομέτρων που διεξάγεται ετησίως στο πλαίσιο του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

  Περισσότερα
 • 26.09.2013

  Η Κωτσόβολος και οι Εργαζόμενοί της πάντα δίπλα στην Κιβωτό του Κόσμου και στο Make A Wish


  Ο Σεπτέμβριος φτάνει στο τέλος του και αφήνει σε όλους τους εργαζόμενους της Κωτσόβολος, μια ευχάριστη «γεύση». Ο λόγος είναι οι δράσεις στήριξης της «Κιβωτού του Κόσμου» και του «Make A Wish», που πραγματοποιήθηκαν χάρη στην ανιδιοτελή προσφορά της Ομάδας Εθελοντών της εταιρείας μας.

  Περισσότερα
 • 19.09.2013

  H Κωτσόβολος Πιστοποιημένος Συνεργάτης της HP!


  Η Κωτσόβολος, γίνεται ένας από τους πρώτους πιστοποιημένους συνεργάτες παροχής υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης της HP στην Ελλάδα, παραμένοντας για ακόμα μία φορά πιστή στη δέσμευσή της να στέκεται πάντα δίπλα στους καταναλωτές.

  Περισσότερα
 • 10.07.2013

  Το Κέντρο της Λάρισας Έγινε Κόκκινο!

  Η Κωτσόβολος επέστρεψε με νέο κατάστημα στο κέντρο της πόλης


  Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό εργαζόμενοι, συνεργάτες και καταναλωτές της Κωτσόβολος υποδέχθηκαν το νέο κατάστημα της στη Λάρισα που σηματοδοτεί, μετά από αρκετά χρόνια, την επιστροφή της αλυσίδας στο κέντρο της πόλης.

  Περισσότερα
 • 26.05.2013

  H Ημέρα Καλής Πράξης της Κωτσόβολος

  Πηγή Έμπνευσης και Ενθουσιασμού για Όλους μας!


  Την Κυριακή 26 Μαΐου περισσότεροι από 800 εθελοντές-εργαζόμενοι στα καταστήματα μας συμμετείχαν στην πρώτη οργανωμένη Ημέρα Καλής Πράξης της Κωτσόβολος ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα. Κάθε κατάστημα μας έφτιαξε τη δική του ομάδα ανθρώπων που ανέλαβε να υποστηρίξει έναν καλό σκοπό στην περιοχή της.

  Περισσότερα
1-2 από 7 αρχεία