«Επιστροφή στα θρανία» με παρέα την Κωτσόβολος!

Επιστροφή στην καθημερινότητα, επιστροφή στα θρανία με οικονομικές και συμφέρουσες λύσεις αγορών για μαθητές και φοιτητές αποκλειστικά στα καταστήματα Κωτσόβολος!

Από την 1η έως τις 30 Σεπτεμβρίου, η ΙΚΕΑ και η Κωτσόβολος μοιράζονται τον ενθουσιασμό όλων των μαθητών και φοιτητών και τους δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα ολοκληρωμένο φοιτητικό σπίτι!

Με ποιον τρόπο;

Με αγορές πάνω από 600€ στα καταστήματα ΙΚΕΑ, οι φοιτητές κερδίζουν κουπόνι αγορών 100€ για τα καταστήματα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ και, παράλληλα, επιλέγοντας ανάμεσα σε 12.000 προϊόντα και με αγορές πάνω από 600€ ή πάνω από 300€ στα καταστήματα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, οι φοιτητές κερδίζουν κουπόνι αγορών 100€ ή 50€ αντίστοιχα, για τα καταστήματα ΙΚΕΑ.

Οι μεγάλες ευκαιρίες τον Σεπτέμβριο συνεχίζονται και μάλιστα όχι μόνο για τους φοιτητές και τους μαθητές. Μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου, όλοι στην Κωτσόβολος μπορούν να «πάρουν το δικό τους smartphone και να το επιστρέψουν, αν δεν το λατρέψουν», εφόσον το έχουν δοκιμάσει! Το πρόγραμμα αποτελεί μια συνεργασία της Κωτσόβολος με τη Lenovo και προσφέρει εντός 20 ημερών τη δυνατότητα επιστροφής για τα νέα smartphones, Lenovo S860 στα €299 και Lenovo A536 στα 419€!

Παράλληλα, η επιστροφή στα θρανία στα καταστήματα Κωτσόβολος γίνεται με προϊόντα και«τεχνολογία για να ανέβεις ψηλά», όπως προμηνύει η επικοινωνιακή καμπάνια της εταιρείας. Μέσα από την πλούσια γκάμα προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτει η Κωτσόβολος όπως laptops, tablets, εκτυπωτές και desktops, οι φοιτητές και οι μαθητές μπορούν να βρουν προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας «κομμένα και ραμμένα» στα μέτρα τους! Ένας πλούσιος κατάλογος με προϊόντα τεχνολογίας και προτάσεις για το φοιτητικό σπίτι θα είναι διαθέσιμος από τις 15/9 στο κοινό και έτοιμος να «ανεβάσει ψηλά» κάθε μαθητή, φοιτητή και γονέα, ενώ η επικοινωνία θα ολοκληρωθεί με διαφημιστικά φυλλάδια και τηλεοπτικά σποτ, προωθώντας τα αντίστοιχα προϊόντα στις καλύτερες τιμές.

Σεπτέμβριος στον Κωτσόβολο σημαίνει μοναδικές ευκαιρίες και προτάσεις αγορών!