Φέτος τις γιορτές όταν λέμε δώρο εννοούμε Κωτσόβολο

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου συνοδεύεται πάντα με τις πιο όμορφες γιορτές και τα πιο πλούσια δώρα. Και τώρα που είπαμε δώρα, ας σκεφτούμε όλοι τι είναι αυτό που θα θέλαμε για φέτος… Ό,τι και να είναι πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορείς να το βρεις στην Κωτσόβολος, γιατί προσφέρει αληθινά δώρα που θα μαγέψουν μικρούς και μεγάλους!
Με τη νέα, χριστουγεννιάτικη καμπάνια «Όταν λέμε δώρο, εννοούμε Κωτσόβολος», η εταιρεία γίνεται ένας μεγάλος Άγιος Βασίλης και καλεί τους καταναλωτές να διαλέξουν το καλύτερο δώρο για τους αγαπημένους τους.∙Μέσα στο σάκο του υπάρχουν όλα τα προϊόντα, από ένα μικρό USB έως και η τηλεόραση των ονείρων τους!.
Κι επειδή Άγιος Βασίλης χωρίς δώρο δεν υπάρχει, το πρώτο δώρο το κάνει η Κωτσόβολος, εφόσον μπορεί κανείς να αποκτήσει αμέσως αυτό που επιθυμεί και να πληρώσει την πρώτη δόση το Μάρτιο χάρη στο μοναδικό «Πλάνο Δόσεων» της Κωτσόβολος.
Η μαγεία των Χριστουγέννων δεν σταματά εδώ, καθώς τα καταστήματα του δικτύου έβαλαν τα γιορτινά τους και στόλισαν τα δέντρα τους με τα πιο λαμπρά αστέρια του «Make a Wish». Με αυτό τον τρόπο, η εταιρεία βοηθάει τη Μη Κερδοσκοπική Εταιρία να πραγματοποιήσει ακόμα περισσότερες ευχές παιδιών που το έχουν ανάγκη.