Η Κωτσόβολος γιορτάζει 6 χρόνια ανακύκλωσης με ένα πλούσιο 20ήμερο προσφορών


Φέτος συμπληρώνονται έξι χρόνια από την έναρξη του προγράμματος ανακύκλωσης συσκευών, που πρώτη η Κωτσόβολος ξεκίνησε το 2008 και με αυτή την αφορμή καλεί όλους να αντικαταστήσουν τις παλαιές και ενεργοβόρες τους συσκευές με νέες σύγχρονες και προπαντός υψηλής ενεργειακής κλάσης.

Η ανακύκλωση συσκευών, εκτός από τις προσφορές και τα κίνητρα που δίνει η Κωτσόβολος, ωφελεί και τα οικονομικά του νοικοκυριού, αφού η κατανάλωση ρεύματος μειώνεται σημαντικά με τη χρήση νέων συσκευών υψηλότερης ενεργειακής κλάσης ενώ μαζί ωφελείται και το περιβάλλον με την εξοικονόμηση φυσικών πόρων και την αποφυγή ρύπανσης του περιβάλλοντος λόγω της σωστής αποδόμησης και αξιοποίησης των υλικών των συσκευών που αποσύρονται.

Με αφορμή τον εορτασμό των έξι χρόνων, η αλυσίδα γιορτάζει για ένα ολόκληρο 20ημέρο, δράσεις ανακύκλωσης με οφέλη για τους καταναλωτές αλλά και για το περιβάλλον. Συγκεκριμένα, για την 1η εβδομάδα, με αγορά κάθε νέου πλυντηρίου, ψυγείου ή κουζίνας Bosch, Siemens, Neff, Pitsos, προσέφερε στους καταναλωτές 20% όφελος από την αρχική τιμή και έως 40 άτοκες δόσεις, καθώς επίσης και δωρεάν παραλαβή της παλιάς συσκευής προς ανακύκλωση, ενώ για το αμέσως επόμενο διάστημα η Κωτσόβολος έδινε τη δυνατότητα στους καταναλωτές, για όλα τα κλιματαστικά Panasonic, δωρεάν την εγκατάσταση του κλιματιστικού (αφορούσε στο πακέτο εγκατάστασης Silver) και απεγκατάσταση του παλιού τους κλιματιστικού.

Το πλούσιο 20ήμερο ανακύκλωσης της Κωτσόβολος κορυφώνεται στο διάστημα έως και τις 31 Μαΐου με ευκαιρίες στα προϊόντα ψύξης. Πιο συγκεκριμένα, όλοι όσοι αποφασίσουν να αγοράσουν νέο ψυγείο, καταψύκτη, ψυγειοκαταψύκτη άνω των 399€ θα έχουν όφελος στην αξία του ΦΠΑ 23% και θα μπορούν έχουν ευκολίες πληρωμής σε έως και 40 άτοκες δόσεις. Επίσης, παρέχεται δωρεάν παραλαβή της παλιάς συσκευής προς ανακύκλωση. Για το ίδιο διάστημα, όλα τα κλιματιστικά TOYOTOMI θα διατίθενται επίσης με δώρο την αξία του ΦΠΑ 23% και σε έως 40 άτοκες δόσεις ενώ επιπλέον θα γίνεται δωρεάν η εγκατάσταση αλλά και η απεγκατάσταση του παλιού κλιματιστικού που θα ανακυκλωθεί.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ενέργεια μπορούν όσοι το επιθυμούν να βρουν τόσο στα 99 καταστήματα της Κωτσόβολος σε όλη τη χώρα όσο και στο www.kotsovolos.gr