Οι Δρομείς της Κωτσόβολος Μετέτρεψαν κάθε Χιλιόμετρο σε … Ευχή!

Μια ξεχωριστή δράση εταιρικής υπευθυνότητας πραγματοποιήθηκε το Νοέμβριο από τους εργαζόμενους και τη διοικητική ομάδα της Κωτσόβολος. Η εταιρεία συνεχίζοντας την υποστήριξη του Make A Wish / Κάνε μια ευχή Ελλάδος, συμμετείχε στην ομάδα που σχημάτισε ο οργανισμός για να συμμετάσχει στον αγώνα 5 χιλιομέτρων που διεξάγεται ετησίως στο πλαίσιο του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Μια μεγάλη ομάδα εργαζομένων δήλωσε συμμετοχή για να αγωνιστεί για καλό σκοπό αφού μέρος του ποσού της συμμετοχής προσφέρθηκε για την υποστήριξη των δραστηριοτήτων του Make A Wish. Λίγες ημέρες πριν πραγματοποιήθηκε προπόνηση στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών υπό τις οδηγίες του Ομοσπονδιακού Προπονητή, Χρήστου Παπαχρήστου και με τη βοήθεια ελλήνων πρωταθλητών.

Την ημέρα του αγώνα οι δρομείς της Κωτσόβολος με «όπλο» την καλή τους ψυχολογία και τη διάθεση προσφοράς έδωσαν το παρόν από νωρίς στην αφετηρία και έτρεξαν με την ψυχή τους για την ομάδα και τον ιδιαίτερο αυτό σκοπό. Αν και σε αυτές τις περιπτώσεις, τα αποτελέσματα δεν έχουν σημασία, αξίζει να σημειωθεί ότι οι επιδόσεις των δρομέων ήταν πολύ καλές για το επίπεδο τους. Το ακόμα σημαντικότερο είναι ότι η Κωτσόβολος αποφάσισε να προσφέρει στο Make A Wish, 10 επιπλέον ευρώ για κάθε χιλιόμετρο που διένυσαν οι δρομείς της προκειμένου να υποστηριχθεί περαιτέρω το έργο του οργανισμού φτάνοντας στο ποσό των 2,450€!

Η Κωτσόβολος και οι άνθρωποί της εμπνέονται συνεχώς και προσφέρουν τις δυνάμεις και την αφοσίωση τους σε πρωτοβουλίες και θεσμούς με κοινωνικό χαρακτήρα που έχουν ανάγκη από βοήθεια. Οι δρομείς ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον αγώνα του 2014 αλλά το εθελοντικό πνεύμα και το αίσθημα προσφοράς είναι ανήσυχο και περιμένει την επόμενη σημαντική ενέργεια εταιρικής υπευθυνότητας της Κωτσόβολος.