Κωτσόβολος: Συνεχίζει τη δυναμική της ανάπτυξη εκσυγχρονίζοντας τα καταστήματα του δικτύου

Κωτσόβολος: Συνεχίζει τη δυναμική της ανάπτυξη εκσυγχρονίζοντας τα καταστήματα του δικτύου

 

-       Στόχος να αποτελεί σημείο αναφοράς στην αγοραστική εμπειρία

-       Νέα καταστήματα στα Τρίκαλα και στη Ν. Ιωνία και μεγάλη ανακαίνιση στο κατάστημα της Πρέβεζας

 

Η Κωτσόβολος, η μεγαλύτερη αλυσίδα ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα, ανανεώνει διαρκώς το δίκτυο καταστημάτων της, εντός και εκτός Αττικής, στο πλαίσιο της δυναμικής ανάπτυξής της και του στόχου της να αποτελεί μία κορυφαία εταιρεία που προσφέρει πλούσια αγοραστική εμπειρία στους καταναλωτές. Η νέα αναβαθμισμένη εικόνα του δικτύου της αλλάζει τα δεδομένα στον κλάδο των καταστημάτων ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών, καθώς καταφέρνει να συνδυάσει μεγάλη ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών σε σύγχρονους χώρους και υψηλή εξυπηρέτηση πελατών.

 

Σε αυτό το πλαίσιο, οι περιοχές των Τρικάλων και της Νέας Ιωνίας απέκτησαν νέα καταστήματα Κωτσόβολος, ενώ μεγάλη ανακαίνιση έγινε στο κατάστημα της Πρέβεζας. Με παρουσία για πάνω από μία δεκαετία σε κάθε περιοχή, η εταιρεία ανανεώνει το δίκτυό της και τα καταστήματά της «μεγαλώνουν»! Πλέον βρίσκονται σε μεγαλύτερους χώρους, όπου θα μπορέσουν να φιλοξενήσουν και προβάλλουν τη μεγάλη γκάμα προϊόντων στους πελάτες, καθώς και να εστιάσουν στις εξειδικευμένες ανάγκες του κάθε καταναλωτή.

 

Οι εκσυγχρονισμένοι και μεγάλοι χώροι των ανανεωμένων καταστημάτων σε συνδυασμό με την ευδιάκριτη παρουσίαση των προϊόντων εξασφαλίζουν ένα απολαυστικό αγοραστικό ταξίδι για τους καταναλωτές. Οι επισκέπτες μπορούν άνετα και εύκολα να περιηγηθούν στους χώρους των νέων καταστημάτων επιλέγοντας αυτό που επιθυμούν μέσα από μία τεράστια γκάμα προϊόντων. Συγκεκριμένα μέσα στα καταστήματα η κατηγορία των μικροσυσκευών παρουσιάζεται ακολουθώντας το βραβευμένο μοντέλο «Ελάτε σπίτι μας». Με τον τρόπο αυτό δημιουργείται μια ζεστή «σπιτική» ατμόσφαιρα που προτρέπει τους καταναλωτές να δουν από κοντά τη συγκεκριμένη κατηγορία και να επιλέξουν τα προϊόντα που επιθυμούν. Παράλληλα, σε όλα τα νέα καταστήματα της Κωτσόβολος λειτουργεί σημείο εξυπηρέτησης, του ολοκληρωμένου συστήματος υπηρεσιών της Κωτσόβολος, Support 360ο, προκειμένου να παρέχεται υποστήριξη και εξειδικευμένες συμβουλές για τη συντήρηση, επισκευή, αναβάθμιση και τη συνεχή προστασία όλων των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών.

 

Τα νέα καταστήματα είναι τα εξής:

 

Το νέο κατάστημα της Κωτσόβολος στα Τρίκαλα αποτελεί ορόσημο για την περιοχή, καθώς βρίσκεται πια στην καρδιά της πόλης, στην οδό Κολοκοτρώνη 1 & Πτολεμαίου. Το κατάστημα διαθέτει ένα σύγχρονο χώρο 818 τ.μ., καθώς και ένα άριστα καταρτισμένο δυναμικό 20 ατόμων, στοχεύοντας στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της στα Τρίκαλα.

Η Κωτσόβολος βρίσκεται στην περιοχή της Νέας Ιωνίας εδώ και 29 χρόνια. Σήμερα, μεταφέρεται σε νέο μοντέρνο χώρο 1.427τ.μ. στην οδό Ιφιγενείας 7 & Πευκών στα όρια των δήμων Νέας Ιωνίας και Μεταμόρφωσης, για να προσφέρει μία διευρυμένη εμπειρία αγορών στους κατοίκους των γύρω περιοχών.

Πρόσφατα, ανακαινίστηκε και το κατάστημα του δικτύου Κωτσόβολος στην Πρέβεζα στην οδό Κωστή Παλαμά 24 που λειτουργεί στην περιοχή από το 2008, μέσω του συστήματος της δικαιόχρησης – franchising. Το κατάστημα 474 τ.μ. βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και μία ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών.

Η μεγάλη ποικιλία προϊόντων και οι απίστευτες προσφορές είναι τα σταθερά «συστατικά» της φιλοσοφίας της Κωτσόβολος. Με τη συνεχή ανανέωση και βελτίωση των καταστημάτων της, καταφέρνει να τονώσει την εμπορική κίνηση στις περιοχές που δραστηριοποιείται, καθώς και να προσφέρει στους καταναλωτές καινοτόμες λύσεις για κάθε ανάγκη!