Κάνουμε το καλό ... στην πράξη!

Η 1η Ιουνίου 2014 ήταν μια ιδιαίτερη ημέρα για τους εργαζόμενους στην Κωτσόβολος. Για 2η χρονιά διοργανώθηκε ταυτόχρονα σε 61 διαφορετικά σημεία στην Ελλάδα η «Ημέρα Καλής Πράξης 2014». Πρόκειται για τη μεγαλύτερη πρωτοβουλία εταιρικής υπευθυνότητας της Κωτσόβολος με σκοπό να βοηθήσει, να ανακουφίσει και να υποστηρίξει ανθρώπους, φορείς, οργανισμούς και κοινωνίες που έχουν ανάγκη από μια παρέμβαση προς το καλύτερο.

Φέτος ο αριθμός των 950 εθελοντών από σχεδόν κάθε περιοχή που δραστηριοποιείται η Κωτσόβολος, έδωσε χαρά και δύναμη σε όλους μας για να ισχυροποιήσουμε το θεσμό της Ημέρας Καλής Πράξης.

Από την Αλεξανδρούπολη έως την Κοζάνη, την Πάτρα και τη Ρόδο και από τη Θεσσαλονίκη, έως την Αθήνα, τα Χανιά και το Ηράκλειο, οι εργαζόμενοι της Κωτσόβολος από άκρη σε άκρη της Ελλάδας, αγκάλιασαν με ενθουσιασμό την καλύτερη Κυριακή του χρόνου βρισκόμενοι στο πλευρό ηλικιωμένων ανθρώπων, παιδιών, απόρων οικογενειών, κοινωφελών οργανισμών αλλά και ενεργών πολιτών που νοιάζονται την περιοχή τους.

Εκτός από τον καλό αντίκτυπο που προκάλεσαν οι πρωτοβουλίες των κατά τόπους ομάδων στις τοπικές κοινωνίες, οι άνθρωποι της Κωτσόβολος κέρδισαν σχέσεις ζωής με τις περιοχές τους, ανέπτυξαν περισσότερο την ομαδικότητα τους και μυήθηκαν ακόμη πιο πολύ στη χαρά της εθελοντικής προσφοράς.

Με αποσκευές τη χαρά, το χαμόγελο και την αισιοδοξία που πρόσφεραν όλοι έβαλαν πλώρη για την επόμενη «Ημέρα Καλής Πράξης», αυτή του 2015.