1 ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ! ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ!

Στις 12 Ιουλίου κλείσαμε τον πρώτο χρόνο λειτουργίας μας στην Κύπρο και το γιορτάσαμε με μοναδικές εορταστικές εκδηλώσεις, πολλές εκπλήξεις και φανταστικές προσφορές στα δύο καταστήματά μας σε Λευκωσία και Λεμεσό.

Τη χρονιά που πέρασε, υποδεχτήκαμε πάνω από 400.000 πελάτες στα δύο καταστήματά μας, πάνω από 1.140.000 επισκέψεις στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα kotsovolos.cy, ενώ μπήκαμε σε χιλιάδες σπίτια των Κύπριων καταναλωτών και παραδώσαμε, εγκαταστήσαμε, επιδιορθώσαμε, αναβαθμίσαμε και ανακυκλώσαμε πάνω από 33.000 συσκευές, για να απολαμβάνουν προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, που κάνουν τη Ζωή τους Καλύτερη.

Με την ευκαιρία συμπλήρωσης του πρώτου χρόνου λειτουργίας μας, διοργανώσαμε από τις 7 έως τις 23 Ιουλίου φανταστικές διαδραστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν και στα δύο καταστήματά μας, όπου οι πελάτες είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν αλλά και να επωφεληθούν από τις μοναδικές προσφορές. Επιπλέον, όσοι έκαναν στο διάστημα 7 έως 14 Ιουλίου τις αγορές τους με κάρτες της Τράπεζας Κύπρου, κέρδισαν τριπλάσιους βαθμούς ανταμοιβής.

Παράλληλα, στις 12 Ιουλίου, πραγματοποιήσαμε εορταστικές εκδηλώσεις, τόσο για τους ανθρώπους μας σε Λευκωσία και Λεμεσό όσο και για τους συνεργάτες μας. Με ένα μεγάλο πάρτι στα καταστήματά μας και στις δύο πόλεις, θυμηθήκαμε στιγμές από τον ένα χρόνο λειτουργίας μας, σβήσαμε κεράκια και διασκεδάσαμε με τη ψυχή μας!

Χρόνια μας πολλά! Και στα επόμενα!

1 χρόνο τώρα, ζήσαμε τις πιο μοναδικές εμπειρίες.

1 χρόνο τώρα, καταφέραμε πολλά!

1 χρόνο ΜΑΖΙ και συνεχίζουμε…

Ένα μεγάλο μπράβο για τη συνεχή προσπάθεια σε όλες τις ομάδες μας!

Δείτε παρακάτω όσα ζήσαμε 1 χρόνο στην Κύπρο, μέσα από το εορταστικό μας video καθώς και το απολογιστικό video και το φωτογραφικό υλικό από τις εορταστικές εκδηλώσεις με τους ανθρώπους και συνεργάτες μας.