ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΕΚΘΕΣΗ HORECA

Kotsovolos in Horeca 2020

Η Κωτσόβολος έδωσε για ακόμα μία χρονιά δυναμικό παρών στην έκθεση HORECA, που πραγματοποιήθηκε από τις 07 έως τις 10 Φεβρουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. Η εταιρία παρουσίασε τις ολοκληρωμένες λύσεις ξενοδοχειακού εξοπλισμού για τη δημιουργία του «Ξενοδοχείου του Μέλλοντος», παρουσιάζοντας τους χώρους του, από το δωμάτιο, την πισίνα, το μηχανοστάσιο, αλλά και τους χώρους εστίασης.

Το «Ξενοδοχείο του Μέλλοντος» έρχεται για να προσφέρει όλες τις ανέσεις με την απαιτούμενη ασφάλεια χάρη στην τεχνολογία. Τη μεγάλη διαφορά αυτή τη χρονιά κάνει ο χώρος της πισίνας, που με το αυτοματοποιημένο σύστημα ασφαλείας οι στιγμές χαλάρωσης είναι γεγονός. Με το σύστημα αυτό, μπορεί ο υπεύθυνος να ενημερωθεί για την υποψία ατυχήματος βάσει ενός ισχυρού αλγόριθμου, αλλά και την κίνηση στο χώρο σε ώρες που δεν υπάρχει επιτήρηση. Την ίδια λογική ακολουθεί και το Information Technology τμήμα με υπηρεσίες και δυνατότητες ελέγχου που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη. Με τη χρήση της κάμερας με τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης παρέχονται στατιστικά με τη δραστηριότητα στο χώρο επιχείρησης, όπως ο αριθμός των επισκεπτών. Επίσης, προσφέρεται ασφαλές Wi-Fi με πλήρη παραμετροποίηση και διαχείριση του δικτύου που προσφέρει απρόσκοπτη και αξιόπιστη σύνδεση, αλλά και χρήσιμα στατιστικά στοιχεία δραστηριότητας των πελατών.

Περνώντας στον υπόλοιπο χώρο ενός ξενοδοχείου, στο café bar του μέλλοντος, που προτείνει η Κωτσόβολος, οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν τους καφέδες τους, το πρωινό τους, τα snack και τα γεύματα από προηγμένες επαγγελματικές συσκευές προετοιμασίας, που προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Παράλληλα, το δωμάτιο του μέλλοντος προσφέρει σε κάθε επισκέπτη μία μοναδική και αξέχαστη διαμονή. Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να ρυθμίσει μέσω του κινητού του τηλεφώνου τη θερμοκρασία, τη μουσική ακόμα και το φωτισμό με βάση τις προτιμήσεις του για ένα ξεχωριστό καλωσόρισμα, ενώ το μπάνιο μετατρέπεται σε έναν υπερσύγχρονο χώρο χαλάρωσης και ευεξίας με πληθώρα υπηρεσιών και «έξυπνων» προϊόντων καθημερινής υγιεινής. Οι χώροι εμπλουτίζονται με τηλεοράσεις τελευταίας τεχνολογίας που προσφέρουν προσωποποιημένες λειτουργίες στον κάθε επισκέπτη.

Η Κωτσόβολος δημιουργεί το «επόμενο» laundry room και εξασφαλίζει διαδικασίες πλύσης εξαιρετικά υψηλών προδιαγραφών με προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα να διατηρούν την ποιότητα του ξενοδοχειακού ιματισμού σε υψηλά επίπεδα. Την ίδια στιγμή, εμπλουτίζει το σύστημα καθαριότητας με σκούπες στικ, Karcher & σκούπες Robot, που λειτουργούν αυτόματα, με υψηλή αποτελεσματικότητά και χωρίς θόρυβο. Το μηχανοστάσιο με την απομακρυσμένη λειτουργία δίνει στον ιδιοκτήτη τη δυνατότητα να ρυθμίσει τη θερμοκρασία των δωματίων και των κοινόχρηστων χώρων, αλλά και να ελέγξει σε real time πιθανές βλάβες του ξενοδοχείου.

Η χρήση οθονών ψηφιακής σήμανσης digital signage για προβολή διαφημιστικών μηνυμάτων, είναι ένας τρόπος προώθησης για διαδραστική παρουσίαση προϊόντων, υπηρεσιών και πληροφοριών. Η πρόταση της Κωτσόβολος είναι ένας διαδραστικός high tech πάγκος, πάνω στον οποίο μπορεί να τοποθετηθεί οποιοδήποτε προϊόν, όπως αρώματα, τοπικά προϊόντα, κοσμήματα. Όταν ο επισκέπτης σηκώσει ένα προϊόν ή το τοποθετήσει σε συγκεκριμένο σημείο, τότε το περιεχόμενο της οθόνης αλλάζει για να εμφανίσει πληροφορίες για το προϊόν. Αυτές οι προηγμένες, έξυπνες ψηφιακές οθόνες παρέχουν μια σειρά από ευελιξίες, όπως είναι η απομακρυσμένη ρύθμιση περιεχομένου.

Η Κωτσόβολος εμπλουτίζει τις προτάσεις της δημιουργώντας το κατάλληλο περιβάλλον και ένα πεδίο πλούσιας δράσης σε έναν από τους πιο σημαντικούς κλάδους της χώρας μας. Η Business ομάδα εξυπηρέτησης εταιρικών πελατών της Κωτσόβολος είναι στη διάθεση των επαγγελματιών του τουρισμού για να απαντήσουν σε κάθε εξειδικευμένη ανάγκη για την επιχείρηση τους μέσα από το τηλεφωνικό κέντρο 210 28 99 800, το b2b.kotsovolos.gr, αλλά και σε επιλεγμένα σημεία εντός των καταστημάτων Κωτσόβολος σε όλη την Ελλάδα.