Η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ «ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ»

Ο Κωτσόβολος στηρίζει το Νοσοκομείο Σωτηρία

Η ανθρωποκεντρική αντίληψη και η φιλοσοφία για μία «καλύτερη ζωή» είναι στον πυρήνα των ενεργειών της Κωτσόβολος και το αποδεικνύει τόσο με την πελατοκεντρική προσέγγισή της, όσο και με τις δράσεις Κοινωνικής Ευθύνης. Η Κωτσόβολος αποτελεί μία εταιρία που αναπτύσσεται και βιώνει έντονα τον κοινωνικό παλμό, με αποτέλεσμα να βρίσκεται δίπλα σε αυτούς που τη χρειάζονται σε δύσκολες στιγμές.

Στην πιο πρόσφατη κατάσταση που καλέστηκε η ανθρωπότητα να αντιμετωπίσει, η εταιρία Κωτσόβολος ανέλαβε μία σειρά δράσεων για να ενισχύει τις υγειονομικές αρχές και ομάδες που πλήττονται. Προσέφερε 200.000 νοσηλευτικές μάσκες και ιατρικά γάντια στο Υπουργείο Υγείας και την Περιφέρεια Αττικής για την υποστήριξη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της χώρας, καθώς και της τοπικής αυτοδιοίκησης. Δεν έμεινε όμως σε αυτό, καθώς ήθελε να φτάσει στην καρδιά της πρώτης γραμμής, στηρίζοντας το Νοσοκομείο «Η Σωτηρία» και το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης – ΑΧΕΠΑ, προσφέροντας ηλεκτρονικό και ηλεκτρικό εξοπλισμό για την αποτελεσματική λειτουργία των νεοϊδρυθέντων μονάδων, που έχουν συσταθεί για τις ανάγκες της τρέχουσας περιόδου, αλλά και για την κάλυψη των αναγκών του προσωπικού της. Η ομάδα της Κωτσόβολος υποκλίνεται στο τεράστιο έργο αυτών των ανθρώπων και με μια απλή κίνηση προσφοράς μοιράστηκε την ίδια συγκίνηση μ’ αυτούς, σαν μία οικογένεια.

Παράλληλα, εξόπλισε με ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές τις νέες δομές φιλοξενίας του Δήμου Αθηναίων, αλλά και του PRAKSIS, για την περίθαλψη των αστέγων, αλλά και την προστασία της υγείας τους. Στο ίδιο πνεύμα, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Γηροκομείου Αθηνών, παρέχοντας οικιακό εξοπλισμό για τη διευκόλυνση της καθημερινότητας των ενοίκων του, ενώ τους απέστειλε Πασχαλινές λιχουδιές, που έφτιαξε ο σεφ Ανδρέας Λαγός με τις θερμότερες ευχές.

Η ευαισθησία της εταιρίας στον τομέα των παιδιών είναι διαχρονική, όπως και η συνεργασία της με το «Χαμόγελο του Παιδιού». Σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία, που όλοι έπρεπε να μείνουν στα σπίτια τους, η Κωτσόβολος προσέφερε παιχνιδομηχανές, ηλεκτρονικές συσκευές και παιχνίδια σε 10 σπίτια του «Χαμόγελου του Παιδιού», για να μπορέσουν τα μεγαλύτερα παιδιά να «μείνουν σπίτι» με ευχάριστους τρόπους ψυχαγωγίας.