ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ: Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ SECRET SANTA!

ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ SECRET SANTA!

Τα Χριστούγεννα του 2019, δεν έχει σημασία αν πρόλαβες να στείλεις γράμμα στον Άγιο Βασίλη ή αν ήσουν στα «καλά παιδιά», γιατί ο δικός σου Secret Santa ήρθε από τον Κωτσόβολο! Αυτό είναι το concept της νέας καμπάνιας του Κωτσόβολου. Το δώρο στο big boss… «γιατί το αφεντικό δεν γίνεται να μείνει στην απ’ έξω», αποτελεί μία μεγάλη πρόκληση, αλλά ο εφευρετικός συνάδελφός του ξέρει πού θα βρει αυτό που χρειάζεται. Χωρίς να χάσει καθόλου χρόνο, βρέθηκε σε ένα κατάστημα Κωτσόβολος και διάλεξε το δώρο του. Για τον ήρωα, η επιθυμία του να ευχαριστήσει το big boss στο έπακρο, καθυστέρησε λίγο την τελική επιλογή του δώρου του, αφού το αφεντικό του άλλαζε συνεχώς hobbies, αλλά ο Κωτσόβολος ήταν εκεί για να τον στηρίξει σε κάθε ένα από αυτά!

Ο Κωτσόβολος παρότρυνε όλους να γίνουν Secret Santa για να έρθουν πιο κοντά και να νιώσουν καλύτερα το πνεύμα των εορτών. Για ακόμα μία χρονιά τα καταστήματα Κωτσόβολος αποτέλεσαν την καλύτερη επιλογή για τα δώρα των γιορτών. Μπορούσες να βρεις χρήσιμα gadgets, μικροσυσκευές και συσκευές τελευταίας τεχνολογίας που σίγουρα θα έκαναν τους αγαπημένους σου να χαμογελάσουν.

Επιλέγοντας ένα από τα 95 καταστήματα ή το kotsovolos.gr μπορούσες να βρεις τα δικά σου δώρα! Είμαστε σίγουροι πως Secret ή μη, θα έλαβες τον τίτλο του Santa για τις φετινές γιορτές!