ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ, Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Μέσω του ΕξοικονοΜάκη, του «γκουρού» στα ενεργειακά ζητήματα, η εταιρεία μας μοιράζεται τη γνώση της με το κοινό για μία ενεργειακά οικονομική καθημερινότητα

Η εταιρεία μας βρίσκεται για ακόμα μία φορά δίπλα στο καταναλωτικό κοινό, παρέχοντάς του όλη τη «σοφία» της ενεργειακής εξοικονόμησης μέσα από τον άνθρωπο που θα γίνει ο καλύτερος σύμβουλος όλων μας τον φετινό χειμώνα, τον ΕξοικονοΜάκη.

Ο Μάκης Παπασημακόπουλος, a.k.a Εξοικονομάκης, είναι η αυθεντία που έχει την απάντηση σε κάθε ερώτηση που σχετίζεται με τη θέρμανση και την εξοικονόμηση ενέργειας. Είναι ο «άνθρωπος – κλειδί» που θα μοιραστεί μαζί με το κοινό χρήσιμες συμβουλές, έξυπνα tips, κορυφαίες τεχνολογίες και συμφέρουσες προσφορές. Πώς να χρησιμοποιήσω τις συσκευές μου, ώστε να μη «φουσκώνει» ο λογαριασμός, ποιες τεχνολογίες βοηθούν στην εξοικονόμηση, πώς να διαλέξω τη σωστή συσκευή και μέσω ποιων προγραμμάτων μπορώ να επωφεληθώ για την αγορά μιας νέας συσκευής; Ο ΕξοικονοΜάκης είναι ο παντογνώστης που θα βοηθήσει κάθε σπίτι να βρει τη συσκευή που χρειάζεται και να ζεσταθεί αποτελεσματικά και οικονομικά, λύνοντας τις απορίες του καταναλωτή, απλά και κατανοητά.

Οι καταναλωτές μπορούν να βρουν τον «ΕξοικονοΜάκη» στην ειδικά σχεδιασμένη σελίδα «ΟΝ στην εξοικονόμηση», μέσω της οποίας η εταιρεία μας συγκεντρώνει λύσεις, χρήσιμα tips, κορυφαίες τεχνολογίες και ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τις κατηγορίες «Κλιματισμός», «Αφύγρανση», «Θερμαντικά» όπου αναλύονται με τη βοήθεια του ΕξοικονοΜάκη οι αντίστοιχες προϊοντικές κατηγορίες και τα χαρακτηριστικά τους. Παράλληλα, παρέχει smart home λύσεις για την εξοικονόμηση, ενώ προτείνει τα κρατικά προγράμματα μέσω των οποίων ο καταναλωτής θα επωφεληθεί στις νέες αγορές του και έχουν σαν γνώμονα την εξοικονόμηση. Με τον τρόπο αυτό, η εταιρεία μας φιλοδοξεί να προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό όλη την πληροφορία που θα κάνει τη διαφορά τόσο στην επιλογή, όσο και στη χρήση της κατάλληλης συσκευής που θα ζεστάνει τις κρύες μέρες του χειμώνα.

Τον φετινό χειμώνα ακούμε τις ανάγκες και τις ανησυχίες του καταναλωτή και πατάμε το ON στην εξοικονόμηση. Με τη νέα μας καμπάνια εξοικονόμησης και τον ΕξοικοΜάκη για πρωταγωνιστή της, παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά του και θα τον βοηθήσουν στην εξοικονόμηση χρημάτων, μέσω της Τεχνολογίας για μία Καλύτερη Ζωή.

Δείτε εδώ το πρώτο βίντεο με τον ΕξοικονοΜάκη και μείνετε συντονισμένοι, γιατί έρχονται κι άλλα βίντεο με τον πρωταγωνιστή μας να δίνει χρήσιμες συμβουλές εξοικονόμησης.