Σε μία πορεία προς την αυτό-εξέλιξη καθώς και την καινοτομία και ανάπτυξη του ευρύτερου χώρου του Retail, η Κωτσόβολος, σε συνεργασία με την Endeavor, στηρίζει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα επιτάχυνσης και υποστήριξης πολλά υποσχόμενων νεοφυών επιχειρήσεων με προοπτική ανάπτυξης, που δραστηριοποιούνται στον χώρο της λιανικής και του e-commerce.

Καθοδήγηση, πρακτική εφαρμογή, δικτύωση και πιθανή συνεργασία είναι μόνο λίγα από τα πλεονεκτήματα που θα έχουν οι εταιρείες.

ENDEAVOR & ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ

Η Endeavor είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός, ο οποίος επιλέγει και στηρίζει ταχέως αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις που μπορούν να μετασχηματίσουν τις τοπικές οικονομίες, συμβάλλοντας έτσι στη δημιουργία ευκαιριών και στη συνολική ευημερία του οικοσυστήματος της επιχειρηματικότητας.

Η Κωτσόβολος είναι η μεγαλύτερη εταιρεία λιανικής με ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές στην Ελλάδα. Η τεχνολογική εξέλιξη και καινοτομία βρίσκονται επίκεντρο του επιχειρησιακού μοντέλου της εταιρίας, συμβάλλοντας ενεργά στην εξέλιξη ολόκληρου του κλάδου του Retail.

Ποιο είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους;

RISE UP INNOVATION PROGRAM

Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα, που ενώνει τους πιο υποσχόμενους Tech-Retail επιχειρηματίες της ζώνης ΕΜΕΑ και τους φέρνει σε επαφή με κορυφαίους επενδυτές και brands. Στόχος; Να τους ενδυναμώσει, ώστε να αναπτυχθούν ταχύτερα, αλλά και να ξεκλειδώσουν νέες ευκαιρίες και ιδέες στον χώρο του Retail.


ΠΥΛΩΝΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

ΜΕΝΤΟΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Περισσότεροι από 250 παγκοσμίου φήμης CEOs, επενδυτές και διακεκριμένα στον κλάδο τους στελέχη και επιχειρηματίες που υποστηρίζουν την Endeavor μοιράζονται την εμπειρία και τη γνώση τους και παρέχουν την αναγκαία καθοδήγηση, προς την επιτυχία. Ενδεικτικά:

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ

dataviva

Η Loyale είναι μία πλατφόρμα μάρκετινγκ ανταμοιβών, που έχει ως στόχο να φέρει την επανάσταση στα προγράμματα επιβράβευσης…

+ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

dataviva

Η Treedis είναι μία πλατφόρμα χωρίς κώδικα, για τη μετατροπή φυσικών χώρων σε εικονικές εμπειρίες μέσω ψηφιακών …

+ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

dataviva

Η Zeal φέρνει επανάσταση στο οικοσύστημα λιανικής πώλησης και πληρωμών με το καινοτόμο Smart POS Plugin…

+ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

dataviva

Η Typewise είναι ένας βοηθός επικοινωνίας τεχνητής νοημοσύνης, για ομάδες εξυπηρέτησης πελατών και πωλήσεων…

+ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

dataviva

Η Personify XP είναι μία πλατφόρμα που αυτοματοποιεί εξατομικευμένες εμπειρίες για ανώνυμους επισκέπτες ιστότοπων, μέσω αυτοματισμού και τεχνητής νοημοσύνης…

+ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

dataviva

Η YZR δημιούργησε μία πλατφόρμα χωρίς κώδικα, έτοιμη προς χρήση και ένα API για την προετοιμασία δεδομένων που καθιστά ευκολότερη…

+ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Loyale είναι μία πλατφόρμα μάρκετινγκ ανταμοιβών, που έχει ως στόχο να φέρει την επανάσταση στα προγράμματα επιβράβευσης. Ελαχιστοποιεί τις τριβές κατά τη διάρκεια της ολοκλήρωσης των συναλλαγών στο φυσικό και στο ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά και των ηλεκτρονικών, ενώ παράλληλα μειώνει την ανάγκη για βαθιά ενσωμάτωση με τα εσωτερικά συστήματα. Η Loyale ενισχύει τα ποσοστά διατήρησης πελατών προωθώντας εμπειρίες αγορών με κίνητρα και ενθαρρύνει τους νέους πελάτες να παραμείνουν πιστοί, διασφαλίζοντας και τους υπάρχοντες. Επιπλέον, η Loyale επιλέχθηκε να συμμετάσχει στο Πρόγραμμα Καινοτομίας της VISA στην Ευρώπη, όντας μία από τις 28 επιλεγμένες εταιρείες.

www.loyale.com

Η Treedis είναι μία πλατφόρμα χωρίς κώδικα, για τη μετατροπή φυσικών χώρων σε εικονικές εμπειρίες μέσω ψηφιακών διδύμων. Με την πλατφόρμα SaaS αξιοποιούνται οι δυνατότητες των ψηφιακών διδύμων, μετατρέποντας απρόσκοπτα το όραμα σε συναρπαστικές συναντήσεις εκτεταμένης πραγματικότητας.

www.treedis.com

Η Zeal φέρνει επανάσταση στο οικοσύστημα λιανικής πώλησης και πληρωμών με το καινοτόμο Smart POS Plugin. Ενσωματώνεται απρόσκοπτα με τερματικά POS, προσφέροντας ένα επίπεδο εξατομίκευσης που προηγουμένως ήταν εφικτό μόνο στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Δίνει τη δυνατότητα στα φυσικά καταστήματα λιανικής πώλησης να ξεκινούν στοχευμένες εκστρατείες μάρκετινγκ, με πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο, ενισχύοντας τη δέσμευση των πελατών και αυξάνοντας τα έσοδα.

myzeal.app/

Η Typewise είναι ένας βοηθός επικοινωνίας τεχνητής νοημοσύνης, για ομάδες εξυπηρέτησης πελατών και πωλήσεων. Πελάτες όπως, η Digitec Galaxy's ή η DPD, χρησιμοποιούν την Typewise για να επικοινωνούν ταχύτερα και αποτελεσματικότερα με τους πελάτες. Η τεχνητή νοημοσύνη μειώνει τους χρόνους απάντησης κατά >20-35% και βελτιώνει την ποιότητα και την ικανοποίηση των πελατών.

typewise.app

Η Personify XP είναι μία πλατφόρμα που αυτοματοποιεί εξατομικευμένες εμπειρίες για ανώνυμους επισκέπτες ιστότοπων, μέσω αυτοματισμού και τεχνητής νοημοσύνης, χωρίς να απαιτεί προσωπικά δεδομένα. Χρησιμοποιεί τη συμπεριφορά ενός επισκέπτη, για να προσδιορίσει τον λόγο επίσκεψής του, ώστε να βελτιστοποιήσει αυτόματα το περιεχόμενο και τα προϊόντα του ιστότοπου, οδηγώντας σε υψηλότερη μετατροπή και έσοδα για τους επισκέπτες. Η γνώση που παράγεται μπορεί να διαμοιραστεί με άλλα συστήματα, για να βελτιωθεί η ακρίβεια της επαναστόχευσης και η απόκτηση πελατών. Η μοναδική πλατφόρμα που εστιάζει στους ανώνυμους επισκέπτες, οδηγώντας σε 15% περισσότερα έσοδα και 35% υψηλότερη μετατροπή.

www.personifyxp.com

Η YZR δημιούργησε μία πλατφόρμα χωρίς κώδικα, έτοιμη προς χρήση και ένα API για την προετοιμασία δεδομένων που καθιστά ευκολότερη, καλύτερη και ταχύτερη την ομαλοποίηση ετερογενών δεδομένων σε κλίμακα για «την κατανάλωση τους από κάτω προς τα πάνω (κατανάλωση τους από προγενέστερο σύστημα)». Το λογισμικό τυποποίησης, επισήμανσης, κατηγοριοποίησης και κατανόησης του πλαισίου που διαθέτει τεχνητή νοημοσύνη, προσφέρει βαθιά γνώση της σημασιολογίας συγκεκριμένων τομέων, ώστε οι επιχειρηματικές μονάδες να μπορούν γρήγορα να αντλήσουν αξία από αυτήν.

yzr.ai