Σε μία πορεία προς την αυτό-εξέλιξη καθώς και την καινοτομία και ανάπτυξη του ευρύτερου χώρου του Retail, η Κωτσόβολος, σε συνεργασία με την Endeavor, στηρίζει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα επιτάχυνσης και υποστήριξης πολλά υποσχόμενων νεοφυών επιχειρήσεων με προοπτική ανάπτυξης, που δραστηριοποιούνται στον χώρο της λιανικής και του e-commerce.

Καθοδήγηση, πρακτική εφαρμογή, δικτύωση και πιθανή συνεργασία είναι μόνο λίγα από τα πλεονεκτήματα που θα έχουν οι εταιρείες.

ENDEAVOR & ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ

Η Endeavor είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός, ο οποίος επιλέγει και στηρίζει ταχέως αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις που μπορούν να μετασχηματίσουν τις τοπικές οικονομίες, συμβάλλοντας έτσι στη δημιουργία ευκαιριών και στη συνολική ευημερία του οικοσυστήματος της επιχειρηματικότητας.

Η Κωτσόβολος είναι η μεγαλύτερη εταιρεία λιανικής με ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές στην Ελλάδα. Η τεχνολογική εξέλιξη και καινοτομία βρίσκονται επίκεντρο του επιχειρησιακού μοντέλου της εταιρίας, συμβάλλοντας ενεργά στην εξέλιξη ολόκληρου του κλάδου του Retail.

Ποιο είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους;

RISE UP INNOVATION PROGRAM

Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα, που ενώνει τους πιο υποσχόμενους Tech-Retail επιχειρηματίες της ζώνης ΕΜΕΑ και τους φέρνει σε επαφή με κορυφαίους επενδυτές και brands. Στόχος; Να τους ενδυναμώσει, ώστε να αναπτυχθούν ταχύτερα, αλλά και να ξεκλειδώσουν νέες ευκαιρίες και ιδέες στον χώρο του Retail.


ΠΥΛΩΝΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

ΜΕΝΤΟΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Περισσότεροι από 250 παγκοσμίου φήμης CEOs, επενδυτές και διακεκριμένα στον κλάδο τους στελέχη και επιχειρηματίες που υποστηρίζουν την Endeavor μοιράζονται την εμπειρία και τη γνώση τους και παρέχουν την αναγκαία καθοδήγηση, προς την επιτυχία. Ενδεικτικά:

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ

dataviva

Η Dataviva χτίζει μια πλατφόρμα χαμηλού κώδικα για τον σχεδιασμό και την οργάνωση παραγγελιών και εφοδιαστικής αλυσίδας για τη λιανική…

+ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

dataviva

Η Hexa έχει δημιουργήσει μια παγκόσμια πλατφόρμα οπτικοποίησης 3D για ηλεκτρονικό εμπόριο. Η ιδέα για την Hexa ξεκίνησε το 2015…

+ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

dataviva

Η Leadoo έχει ως στόχο να αυξήσει τα αποτελέσματα των πωλήσεων και του μάρκετινγκ δημιουργώντας μια ουσιαστική σχέση μεταξύ επιχειρήσεων και πελατών…

+ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

dataviva

Η MishiPay παρακινεί τους αγοραστές να σαρώσουν και να πληρώσουν για τις αγορές τους μέσω του smartphone τους, αντί να σπαταλούν πολύτιμο χρόνο…

+ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

dataviva

Η Sensei παρέχει μια ολοκληρωμένη υπηρεσία που ενδυναμώνει τα αυτόνομα καταστήματα. Μέσω ενός ενσωματωμένου συστήματος καμερών, αισθητήρων…

+ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

dataviva

Η Tekmon προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση στις εταιρείες που απασχολούν εργαζόμενους και προσωπικό εκτός γραφείου, έτσι ώστε να απλουστεύσουν την επικοινωνία…

+ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Dataviva χτίζει μια πλατφόρμα χαμηλού κώδικα για τον σχεδιασμό και την οργάνωση παραγγελιών και εφοδιαστικής αλυσίδας για τη λιανική, που συνδυάζει δυνατότητες συνεργατικού σχεδιασμού και ανάλυση δεδομένων σε πραγματικό χρόνο. Η λύση της Dataviva μπορεί να “τοποθετηθεί” πάνω από την υπάρχουσα τεχνική υποδομή, προσθέτοντας δυνατότητες πρόβλεψης και βελτιστοποίησης στα παλαιότερα συστήματα με γρήγορες και ευέλικτες διαδικασίες.

www.dataviva.com

Η Hexa έχει δημιουργήσει μια παγκόσμια πλατφόρμα οπτικοποίησης 3D για ηλεκτρονικό εμπόριο. Η ιδέα ξεκίνησε το 2015, όταν το οπτικό περιεχόμενο δημιουργούνταν ακόμα σε στούντιο και οι τεχνολογίες 3D και AR ήταν μόνο έννοιες. Αυτό που ξεκίνησε ως μια εικονική πλατφόρμα ντυσίματος, εξελίχθηκε σε μία εστιασμένη λύση που επιτρέπει στις επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου να έχουν πρόσβαση σε εξαιρετικό οπτικό περιεχόμενο βασισμένο στο 3D εμπόριο. Σήμερα, η Hexa δημιουργεί περιεχόμενο σε 2D, 3D, AR, βίντεο και οποιαδήποτε άλλη ψηφιακή μορφή, ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της λιανικής για ποιοτικό περιεχόμενο με οικονομικά βιώσιμο τρόπο.

www.hexa3d.io

Η Leadoo έχει ως στόχο να αυξήσει τα αποτελέσματα των πωλήσεων και του μάρκετινγκ δημιουργώντας μια ουσιαστική σχέση μεταξύ επιχειρήσεων και πελατών.
Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία αναπτύσσει λύσεις chatbot - Inpage bots, Chatbot, Visualbot, και Callbackbot -
για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να μετατρέψουν πιθανούς πελάτες που βρίσκονται στην ιστοσελίδα τους σε πωλήσεις χρησιμοποιώντας παράλληλα και ψηφιακές διαφημίσεις. Σήμερα, η Leadoo έχει 700 πελάτες, μεταξύ των οποίων οι Samsung και Sky TV.

www.leadoo.com

Η MishiPay παρακινεί τους αγοραστές να σαρώσουν και να πληρώσουν για τις αγορές τους μέσω του smartphone τους, αντί να σπαταλούν πολύτιμο χρόνο περιμένοντας στις ουρές των ταμείων. Με την τεχνολογία της MishiPay, οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν το προϊόν που επιθυμούν να αγοράσουν, να σαρώσουν το barcode του με το smartphone τους, να πληρώσουν μέσω της εφαρμογής και στη συνέχεια απλά να αποχωρήσουν από το κατάστημα με το προϊόν που μόλις αγόρασαν. Χάρη στην ανεπτυγμένη τεχνολογία της MishiPay και τις στρατηγικές συνεργασίες της, η υπηρεσία μπορεί να εφαρμοστεί γρήγορα και με πολύ μικρό κόστος στις επιχειρήσεις λιανικής και να ενσωματωθεί εύκολα χωρίς την χρήση κάποιας επιπλέον συσκευής.

www.mishipay.com

Η Sensei παρέχει μια ολοκληρωμένη υπηρεσία που ενδυναμώνει τα αυτόνομα καταστήματα. Μέσω ενός ενσωματωμένου συστήματος καμερών, αισθητήρων και αλγορίθμων τεχνητής νοημοσύνης, η Sensei προσφέρει μία ασφαλή, αξιόπιστη, τεχνολογικά ενισχυμένη, ολοκληρωμένη λύση, για να αποτυπωθεί μια πληθώρα πληροφοριών του καταστήματος, ένα ομαλό και γρήγορο checkout, καθώς και μία εμπειρία αγοράς χωρίς τη χρήση μετρητών.

www.sensei.tech

Η TEKMON μετασχηματίζει τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις δημιουργούν και αναπτύσσουν ψηφιακές λύσεις για τις ομάδες πρώτης γραμμής τους. Το σύστημα δίνει τη δυνατότητα σε διευθυντές ομάδων χωρίς επαγγελματική εμπειρία στο ΙΤ να ψηφιοποιήσουν τις επιχειρηματικές τους διαδικασίες και να αυτοματοποιήσουν τις καθημερινές ροές εργασίας τους εντός λίγων ημερών, ενισχύοντας την παραγωγικότητα και διασφαλίζοντας τον συντονισμό και την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης.

www.tekmon.com