ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ 1.100 Τ.Μ. ΣΤΗ ΣΥΡΟ

Η εταιρεία μας εγκαινίασε με ένα λαμπρό opening party το νέο της κατάστημα στην καρδιά των Κυκλάδων και διευρύνει το δίκτυό της με στόχο να προσφέρει μοναδικές υπηρεσίες και άριστη εξυπηρέτηση σε όλη την Ελλάδα

Η εταιρεία μας, συνεχίζοντας το επενδυτικό της πλάνο με το οποίο στοχεύει στην πλήρη γεωγραφική κάλυψη τόσο της ηπειρωτικής όσο και της νησιωτικής χώρας, ανακοινώνει τη λειτουργία του νέου της καταστήματος στη Σύρο.

To ολοκαίνουργιο κατάστημα επί της οδού Αεροδρομίου 22, Μάννα, 84100, έρχεται για να προσφέρει μία μοναδική αγοραστική εμπειρία, τόσο στην τοπική κοινωνία όσο και στους επισκέπτες του νησιού, για να ζήσουν από κοντά τη Νέα Εμπειρία Κωτσόβολος.

Με έκταση 1.110 τ.μ., το κατάστημα φιλοξενεί στους δύο ορόφους του τεράστια γκάμα προϊόντων σπιτιού και τεχνολογίας, Quick point για την άμεση παραλαβή της ηλεκτρονικών παραγγελιών, Service point με υπηρεσία Fix&Go για επισκευή smartphone, tablets & laptops μέσα σε μόλις 1 ώρα και Pay Express ταμεία για άμεση ολοκλήρωση των αγορών, χωρίς αναμονές στα ταμεία.

Οpening party Παρασκευή 7/6 και Σάββατο 8/6

Με αφορμή τα εγκαίνια του νέου καταστήματος στη Σύρο, διοργανώσαμε ένα διήμερο εορταστικό event (Παρασκευή 7/6, 12:00-21:00 & Σάββατο 8/6, 12:00-20:00) με μοναδικά happenings, πλούσια δώρα και εκπλήξεις.

Και party time με DJ, Τροχό της Τύχης και παρουσιαστή τoν Παναγιώτη Χατζηδάκη, ενώ το Σάββατο 8/6, 10:00 – 13:00, Radio Live Link με τον ΕΜΠΝΕΥΣΗ FM 107, μαζί με την Ελένη Λαμπράκη & τον Γιάννη Δεναξά.

Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας να προσφέρουμε άρτια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση με ένα ευρύ δίκτυο 97 καταστημάτων σε Ελλάδα και Κύπρο, αλλά και μέσω των ιστοσελίδων kotsovolos.gr, kotsovolos.cy και του τηλεφωνικού μας κέντρου, έτσι ώστε η Κωτσόβολος να είναι μία «αλυσίδα αξίας» που συμβάλλει έμπρακτα σε μία Καλύτερη Ζωή για όλους.