Οι άνθρωποί μας

Οι άνθρωποι της εταιρείας μας, οι περισσότεροι από 2.000 εργαζόμενοι και συνεργάτες του δικτύου μας, είναι για εμάς το πιο σημαντικό κομμάτι. Πρόκειται για την κινητήριο δύναμη της ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ που καθημερινά δίνει τα μέγιστα για να αποδείξει ότι καταφέρνει να προσφέρει με μοναδικό τρόπο Εμπειρία, Προϊόντα και Υπηρεσίες που βελτιώνουν σημαντικά την καθημερινή ζωή των πελατών της, μέσω ενός αποτελεσματικού μοντέλου λειτουργίας, σε όλα τα σημεία επαφής μαζί τους. 

«Άνθρωπος της ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ» σημαίνει άνθρωπος με πάθος και αγάπη για την τεχνολογία, τις υπηρεσίες και την πραγματικά άριστη εξυπηρέτηση που συμβάλλει στο να πραγματοποιηθεί το Όραμα της εταιρείας, να βελτιώνει έμπρακτα τη ζωή όλων των ανθρώπων παντού και συνεχώς.

Η διοικητική ομάδα της ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ηγείται της προσπάθειας για τη συνεχή ανάπτυξη της εταιρείας και την επιτυχή πραγματοποίηση των στόχων και του οράματός της.

Αν πιστεύετε ότι έχετε τα χαρακτηριστικά των ανθρώπων μας και θέλετε να ανακαλύψετε τυχόν νέες ευκαιρίες στην εταιρεία μας επισκεφτείτε την ενότητα «Καριέρα στην Κωτσόβολος».