2 ΦΟΡΕΣ ΧΡΥΣΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ HELLENIC RESPONSIBLE BUSINESS AWARDS 2022

Βραβευτήκαμε με δύο χρυσά βραβεία για το πρόγραμμα «Ανακύκλωση Συσκευών – Κωτσόβολος» & το πρόγραμμα «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» στις κατηγορίες Ανακύκλωση και Προσβασιμότητα, των Hellenic Responsible Business Awards 2022 που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 13 Ιουλίου, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Η επιβράβευσή μας στο πρόγραμμα Ανακύκλωσης, έρχεται να αναγνωρίσει τη συνεχή προσπάθειά μας και τα σπουδαία αποτελέσματα που έχουμε φέρει τα τελευταία 15 χρόνια. H εταιρεία μας, ως Νούμερο 1 retailer στην ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών, τοποθετεί στο επίκεντρο των δράσεών της την προστασία του περιβάλλοντος και υλοποιεί «πράσινες» πρωτοβουλίες που συμβάλλουν σε ένα βιώσιμο μέλλον. Από την έναρξη του προγράμματος Ανακύκλωσης το 2008, καταφέραμε και ανακυκλώσαμε πάνω από 40 εκατ. κιλά συσκευών, ενώ μόνο το 2021 ανακυκλώσαμε 9,4εκ. κιλά συσκευών+30% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, δίνοντας 200.000 vouchers στους πελάτες μας – που επέλεξαν να ανακυκλώσουν τη συσκευή τους, δίνοντάς τους έτσι ένα μεγαλύτερο κίνητρο για πιο “πράσινη” σκέψη. 

​​​​​​​Η δεύτερη χρυσή βράβευση στην κατηγορία «Προσβασιμότητα», ήρθε για το  πολυβραβευμένο πρόγραμμα της εταιρείας μας «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια». Το πρόγραμμα αυτό είναι η υπόσχεσή μας να ενδυναμώνουμε όλους τους ανθρώπους για να ζήσουν μια καλύτερη ζωή με την τεχνολογία, χωρίς περιορισμούς και διακρίσεις. Υποσχόμαστε ίση πρόσβαση για όλους τους ανθρώπους σε κάθε αγοραστικό ταξίδι, είτε είναι φυσικό ή ψηφιακό.

Τόσο η ανακύκλωση όσο κι η προσβασιμότητα είναι δύο πυλώνες στρατηγικής σημασίας για την εταιρεία μας. Είναι η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας όλα αυτά τα χρόνια, την οποία επιστρέφουμε με συνέπεια στο κοινωνικό σύνολο. Η συνεχής εξέλιξη των αντίστοιχων προγραμμάτων αποτελεί δέσμευσή μας, σε μια προσπάθεια αλλαγής νοοτροπίας όλων για ένα καλύτερο μέλλον, για μία Καλύτερη Ζωή!

Συνεχίζουμε με πάθος και περηφάνεια το ταξίδι για μεγαλύτερες και περισσότερες τέτοιες πρωτοβουλίες που στοχεύουν σε ένα βιώσιμο μέλλον και μία Καλύτερη Ζωή! 

Δείτε αποσπάσματα από τις ομιλίες της Κάτιας Γεωργουλάκη και Κωνσταντίνας Λεβαντή, κατά την απονομή των δυο βραβείων μας.