ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΕ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ EVENTS ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Η εταιρεία μας, το τετραήμερο 7 με 10 Ιουλίου, συμμετείχε σε δύο από τα μεγαλύτερα events της χρονιάς, το Taste of Athens και το Games & Food Festival, προσφέροντας εκλεκτές γεύσεις, μοναδικές gaming εμπειρίες και ξεχωριστές στιγμές διασκέδασης και απόλαυσης!

Taste of Athens

Η εταιρεία μας σε συνεργασία με την Grundig βρέθηκαν στο Taste of Athens Festival, το μεγαλύτερο γαστρονομικό event της χώρας μας, που πραγματοποιήθηκε, από τις 7 έως τις 10 Ιουλίου, στο Ζάππειο Μέγαρο. Σε ένα φεστιβάλ για τους λάτρεις της σύγχρονης υψηλής γαστρονομίας και όχι μόνο, παρουσιάσαμε τα “Taste Talks” στη σκηνή του Taste Theater by GRUNDIG | KOTSOVOLOS. Κορυφαίοι chefs μαγείρεψαν ζωντανά, χρησιμοποιώντας τη σειρά υπερσύγχρονων οικιακών συσκευών νέας γενιάς της Grundig, ενώ μοιράστηκαν τα μυστικά και την εμπειρία τους σε cooking masterclasses και sessions, με θέμα τη βιωσιμότητα και τη μείωση της σπατάλης φαγητού.

Games & Food Festival Powered by Kotsovolos

Για πρώτη φορά δύο μεγάλα φεστιβάλ ένωσαν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν από τις 8 έως τις 10 Ιουλίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου την απόλυτη τριήμερη εμπειρία απόλαυσης και διασκέδασης στην Ελλάδα. Εμείς, ως χορηγός μετονομασίας, βρεθήκαμε εκεί και προσφέραμε μοναδικά δρώμενα στους λάτρεις του gaming και του φαγητού…και όχι μόνο! Gaming αναμετρήσεις με περισσότερα από 30 tournaments και LiveStage με πολλά Shows από επώνυμους Influencers,  TikTokers και Comedians ανέβασαν την αδρεναλίνη στα ύψη και διασκέδασαν μικρούς και μεγάλους.