ΕΙΜΑΣΤΕ Ο RETAILER OF THE YEAR 2021

Είναι γεγονός! Είμαστε ο Retailer of the Year για το 2021! 

Retailer of the Year” για το 2021 αναδειχθήκαμε στα φετινά Retail Business Awards 2022 που φέτος γιορτάζουν τα 20 χρόνια παρουσίας τους, κερδίζοντας παράλληλα 4 ακόμα βραβεία στις κατηγορίες CSR Retail StrategyRetail Stores / Ηλεκτρικά-ΗλεκτρονικάRetail Logistics και Retail Campaign.

Η σημαντικότερη διάκριση της βραδιάς ως “Retailer of the Year” ήρθε ως αναγνώριση όσων έχουμε πετύχει τόσο τον προηγούμενο χρόνο όσο και συνολικά τα τελευταία 70 και πλέον χρόνια λειτουργίας μας. Μία αναγνώριση τόσο για την ολοένα αυξανόμενη ανάπτυξή μας, όσο και για την κορυφαία αγοραστική εμπειρία που προσφέρουμε στον καταναλωτή, τις πρωτοπόρες κοινωνικές πρωτοβουλίες που υλοποιούμε και τη γενικότερη στρατηγική μας στον χώρο του ελληνικού λιανικού εμπορίου.

Επιπλέον, εκτός από το κορυφαίο βραβείο του θεσμού, λάβαμετο 1ο βραβείο στην κατηγορία  “Retail Stores / Ηλεκτρικά – Ηλεκτρονικά” για το κατάστημά μας στη Σταδίου, ως ένα από τα καλύτερα καταστήματά μας, που είναι ταυτόχρονα αναγνωρισμένο από την ΕΛΕΠΑΠ, ως προσβάσιμο σε άτομα με κινητική αναπηρία, περιλαμβάνοντας στα προϊόντα μας, ειδικές σημάνσεις με υποστηρικτικές τεχνολογίες.

Επιπλέον, κατακτήσαμε το 2ο βραβείο στην κατηγορία “CSR Retail Strategy” για το πρόγραμμα «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» και τη συνολικότερη στρατηγική μας στο πλαίσιο των προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Οι επιτυχίες συνεχίστηκαν με την παραλαβή του 2ου βραβείου στην κατηγορία “Retail Logistics” όπου κατακτήσαμε σε συνεργασία με την Optimum, μέλος του Ομίλου Entersoft, για τον ανασχεδιασμό των Logistics Centers μας μέσα από την πλατφόρμα aberon WMS.

Λάβαμε, επίσης, το 3ο βραβείο στην κατηγορία “Retail Campaign”, για την επιτυχημένη “Black Friday” καμπάνια μας με τίτλο «Τιμές Κόλαση – Μπλακ Φράντει Παράδεισος».

Και με τις διακρίσεις να συνεχίζονται και στην Κύπρο, αποσπάσαμε επιπλέον 5 βραβεία στα Cyprus Retail Excellence Awards 2021. Με το κλείσιμο του ενός χρόνου παρουσίας μας στη Κυπριακή αγορά, λάβαμε το gold βραβείο για την απόλυτη αγοραστική εμπειρία στα Καταστήματα Κωτσόβολος σε Λευκωσία και Λεμεσό, δύο Silver βραβεία για το «Κατάστημα του Μέλλοντος» και την 360ο καμπάνια επικοινωνίας «Το Σπίτι της Τεχνολογίας» που έφερε στην Κύπρο με την έναρξη λειτουργίας της στη Μεγαλόνησο και δύο bronze βραβεία τόσο για τη δράση «Κωτσόβολος – Καλύτερη ζωή με την Τεχνολογία – Καλύτερη ζωή στο σύνολο της κοινωνίας», όσο και για τη digital εκστρατεία μας «Kotsovolos – Here to play».

Είμαστε περήφανοι για τη διάκρισή μας αυτή, καθώς πρόκειται για μία σημαντική αναγνώριση της συνεχούς προσπάθειας των 3.000 ανθρώπων μας, για μία Καλύτερη ζωή για όλους, μέσα από την τεχνολογία!


Σας ευχαριστούμε όλους  θερμά και συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά!!!