ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΜΕ “BRAND OF THE YEAR” ΣΤΑ “PROMOTIONAL MARKETING AWARDS 2023”

“Brand of the Year” η εταιρεία μας στα Promotional Marketing Awards 2023! 🏆

Μία ακόμα κορυφαία διάκριση που μας γεμίζει με υπερηφάνεια, αφού επιβραβεύει τις προσπάθειες των ομάδων μας, οι οποίες με κέφι, έμπνευση και πολλή δημιουργικότητα φροντίζουν να ενημερώνουν με κάθε δυνατό μέσο όλους τους καταναλωτές και να δίνουν λύσεις στις πραγματικές τους ανάγκες.

Τη χρονιά που μας πέρασε «γίναμε μάγκες» με super deals για όλα τα γούστα, τραγουδήσαμε Ρέμο ενώ ανακυκλώναμε την παλιά μας συσκευή, παίξαμε non-stop, «κάναμε το ψυγείο μας βιβλιοθήκη» και μάθαμε όλα τα tips της σωστής εξοικονόμησης παρέα με έναν μοναδικό ήρωα.

Μία ακόμη χρονιά με αμέτρητες αγαπημένες, συμπεριληπτικές καμπάνιες, γεμάτες χιούμορ και καινοτομία που μας οδήγησαν στην κορυφή!

Τα 9 επιπλέον βραβεία μας:
🥇 3 gold βραβεία για την καμπάνια μας «Μα δεν τελειώσαμε, Πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω συσκευή», την gaming ενέργειά μας «KMERS: HERE TO PLAY» και τη συνεργασία μας με τα ΙΚΕΑ για ένα ολοκληρωμένο φοιτητικό σπίτι.
🥈 5 silver βραβεία για την Black Friday καμπάνια και τη συνεργασία μας με influencers, τους γνωστούς «μάγκες του Κωτσόβολου», τον μοναδικό μας ήρωα τον «ΕξοικονοΜάκη» και για την είσοδό μας στον κόσμο του Metaverse, και συγκεκριμένα στο Roblox.
🥉 1 bronze βραβείο και πάλι για τον φίλο μας τον «ΕξοικονοΜάκη».

Περήφανοι για τις ομάδες μας! Πολλά συγχαρητήρια σε όλους! 🎉