«ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΩ-ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ»: ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

Ήρθε το νέο μας πρόγραμμα για την ενεργειακή αναβάθμιση των συσκευών μας με πολλαπλά οφέλη για όλους!

Η εταιρεία μας παρουσιάζει το νέο πρόγραμμα «Αναβαθμίζω- Εξοικονομώ», μέσω του οποίου όλοι οι καταναλωτές έχουν πρόσβαση σε ειδικές προσφορές και οφέλη για την αγορά κλιματιστικών και ψυγείων υψηλής ενεργειακής κλάσης.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία μας, η οποία επιβραβεύει την ενεργειακή αναβάθμιση και την ανακύκλωση παλαιότερων, ενεργοβόρων συσκευών, συμβάλλοντας έτσι στην μακροπρόθεσμη εξοικονόμηση χρημάτων, αλλά και σε ένα πιο «πράσινο» περιβάλλον.

Και όλα αυτά γίνονται πράξη, μέσα από τα πολλαπλά οφέλη που φέρνει το πρόγραμμα, όπως:

  • Μοναδικές προσφορές κάθε εβδομάδα σε συσκευές υψηλής ενεργειακής κλάσης
  • Προνομιακό πλάνο δόσεων, με δώρο το 50% των τόκων
  • Δωροεπιταγές ανακύκλωσης έως 200€* και με την αγορά νέου κλιματιστικού, δώρο η αξία εγκατάστασης**.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν όλα τα κλιματιστικά ενεργειακής κλάσης Α+++ και όλα τα ψυγεία με ενεργειακή κλάση A έως C με το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του να είναι ότι απευθύνεται σε όλους τους καταναλωτές, καθώς δεν υπάρχουν κριτήρια επιλογής.

Η διαδικασία συμμετοχής στο πρόγραμμα είναι πολύ απλή, αφού μία επίσκεψη σε ένα κατάστημά μας, στην ιστοσελίδα kotsovolos.gr ή με ένα τηλεφώνημα στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας μας, μπορείς να μάθεις κάθε λεπτομέρεια και να επιλέξεις τη νέα σου συσκευή, από αυτές που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.

Παρακολουθήστε παρακάτω τη δεύτερη ταινία της νέας μας καμπάνιας, μάθετε εδώ περισσότερα για το πρόγραμμα «Αναβαθμίζω – Εξοικονομώ», και κάντε τη σωστή αλλαγή τώρα!

*AC:

Για 9.000-15.000 ΒΤU από 50€ – 100€

Για 16.000 BTU & άνω, από 100€ – 200€

Ψυγεία

Από 30€ – 60€

**αφορά μόνο τα κλιματιστικά ενεργειακής κλάσης Α+++ και ψυγεία ενεργειακής κλάσης Α έως C.

***