ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ

Τι είναι άραγε ο Κωτσόβολος;

Τις απαντήσεις στο ερώτημα θα τις βρούμε μέσα από τη νέα 360ο καμπάνια της εταιρείας μας, «Αυτό είναι Κωτσόβολος».

Με βασικό συστατικό το χιούμορ, στη νέα μας καμπάνια, ο Κωτσόβολος έρχεται ως λύση σε κάθε μας πρόβλημα, μικρό ή μεγάλο! Γιατί ο Κωτσόβολος είναι κάτι παραπάνω από ένας απλός retailer! Είναι ο προορισμός που προσφέρει εμπειρίες, υπηρεσίες και λύσεις που κάνουν τη Ζωή όλων Καλύτερη.

Με ένα δίκτυο καταστημάτων που συνεχώς μεγαλώνει, με αμέτρητες επιλογές προηγμένων συσκευών, με διαφορετικούς τρόπους παράδοσης, με πλάνο δόσεων για ευέλικτες πληρωμές, με τεχνολογία χωρίς εμπόδια, με «πράσινες» δράσεις και με όλα τα τεχνολογικά trends.

Σε ρόλο πρωταγωνιστή και ως το νέο πρόσωπο επικοινωνίας της εταιρείας μας, ο κωμικός ηθοποιός, Χάρης Χιώτης, έρχεται αντιμέτωπος με δύο από τα κυριότερα «βάσανα» του καταναλωτή: την ατελείωτη αναμονή για μία παραγγελία και την ανησυχία της κατανάλωσης ρεύματος.

Ο Κωτσόβολος, όμως, για ακόμα μία φορά δίνει τη λύση, καθώς μέσω της νέας υπηρεσίας «Παράδοση με ραντεβού», οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να παραλάβουν την παραγγελία στον χώρο τους, επιλέγοντας την ημέρα και την ώρα που επιθυμούν, είτε online, είτε σε φυσικό κατάστημα, είτε τηλεφωνικώς.

Και όσον αφορά στο λογαριασμό του ρεύματος, οι καταναλωτές δε θα φοβούνται πλέον να πατήσουν το «ON», καθώς ο Κωτσόβολος προσφέρει απεριόριστες επιλογές σε συσκευές υψηλής απόδοσης, αλλά και εξοικονόμησης, Γιατί…αυτό είναι Κωτσόβολος!

Δες εδώ την πρώτη ταινία της καμπάνιας για την υπηρεσία «Παράδοση με Ραντεβού» https://bit.ly/46FUEAL.

Δες εδώ τη δεύτερη ταινία της καμπάνιας για την εξοικονόμηση ενέργειας με συσκευές Κωτσόβολος https://bit.ly/3Xvx1Xe.

Και συντονίσου για τις υπόλοιπες ταινίες που έρχονται αυτή τη χρονιά για να ανακαλύψουμε όλα όσα κάνουν τον Κωτσόβολο, Κωτσόβολο!

Αυτό είναι Κωτσόβολος!`