ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΕΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2023

Τρέχουμε με τη δύναμη της τεχνολογίας

Ταχύτητα, αδρεναλίνη, ανατροπές, υψηλές επιδόσεις! Όλα αυτά έρχονται στο φετινό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, το οποίο η εταιρεία μας στηρίζει ως Μεγάλος Χορηγός του.

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023 έρχεται και φέτος, από τις 7 μέχρι και τις 10 Σεπτεμβρίου, για να καθηλώσει τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε μία ιδιαίτερα σημαντική χρονική στιγμή, αφού φέτος συμπληρώνονται 70 χρόνια δυναμικής παρουσίας του αγώνα στη διεθνή αθλητική σκηνή.

Εδώ και 70 χρόνια, τόσο το Ράλλυ Ακρόπολις όσο και η εταιρεία μας, έχουν έναν κοινό στόχο: να δημιουργούν τις πιο συναρπαστικές εμπειρίες, μέσα από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και την τεχνολογία.

Ως Μεγάλος Χορηγός, στηρίζουμε για άλλη μια χρονιά αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός, καλώντας το κοινό να ζήσει την εμπειρία και να γίνει μέρος της ιστορίας. Στις 7 Σεπτεμβρίου, στην ΕΚΟ Super Special Stage στην πλατεία Νερού και στη συνέχεια στο ΕΚΟ Service Park στη Λαμία στις 8-10 Σεπτεμβρίου, με δυνατά activations και μοναδικές εκπλήξεις και δώρα.

Πάρε μέρος στα 70 χρόνια Ράλλυ Ακρόπολις και στα εντυπωσιακά activations της Κωτσόβολος, ζήσε την εμπειρία και γράψε και εσύ την ιστορία του Ράλλυ, με τον δικό σου τρόπο!

Συντονίσου, γιατί έρχονται περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα!