Ενέργειες της Κωτσόβολος για μαθητές και φοιτητές για μία καλύτερη σχολική και ακαδημαϊκή χρονιά!

Η Κωτσόβολος και η ΑΒ Βασιλόπουλος, ενώνουν τις δυνάμεις τους για μία καλύτερη φοιτητική ζωή

Η Κωτσόβολος, σε συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος, προσφέρει μοναδικές προσφορές και δώρα στους φοιτητές. Από την Τετάρτη 01/09/21 και μέχρι τις 30/09/21, οι εισακτέοι φοιτητές, κάτοχοι της κάρτας πιστότητας AB Plus, κερδίζουν επιταγές έκπτωσης συνολικής  αξίας 30€* με αγορές άνω των 500€ από τα καταστήματα Κωτσόβολος. Οι επιταγές, θα μπορούν να εξαργυρωθούν σε οποιοδήποτε κατάστημα της αλυσίδας AB Bασιλόπουλος.

Η έναρξη της πανεπιστημιακής φοίτησης παίζει καθοριστικό ρόλο στη ζωή ενός ανθρώπου. Είναι το πρώτο βήμα της ανεξαρτησίας και η επίσημη μετάβαση στην ενηλικίωση. Νέα ενδιαφέροντα, διαφορετικός τρόπος εκμάθησης, νέες παρέες, νέο σπίτι και νέο κεφάλαιο στη ζωή. Σε αυτό το νέο κεφάλαιο, η Κωτσόβολος βρίσκεται δίπλα στους νέους προσφέροντάς τους μοναδικές προσφορές και δώρα.

Η ενέργεια αφορά σε αγορές σε όλα τα καταστήματα Κωτσόβολος και σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων της, δίνοντας την ευκαιρία στους φοιτητές μέσα από τη συνεργασία της εταιρείας με την ΑΒ Βασιλόπουλος, να συνεχίσουν τις αγορές της νέας τους αρχής, με ακόμα περισσότερες εκπτώσεις.

Μία καλύτερη φοιτητική ζωή, με υπερσύγχρονο και ετοιμοπαράδοτο οικιακό εξοπλισμό, περιμένει όλους τους φοιτητές να την ανακαλύψουν στην Κωτσόβολος.

ΣπουδάΖΕΙΣ με τον κορυφαίο προορισμό τεχνολογίας και κερδίΖΕΙΣ.

Δείτε περισσότερα στο https://www.kotsovolos.gr/pages/students

Μία νέα…καλύτερη σχολική ζωή ξεκινάει με την Κωτσόβολος

Λίγο πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει με ταχύτατους ρυθμούς και η Κωτσόβολος προσφέρει μοναδικές παροχές και δωροεπιταγές αξίας 50€ με αγορές μαθητικού εξοπλισμού, μέχρι την Πέμπτη 19/09/21.

Το τέλος του καλοκαιριού σηματοδοτεί την αρχή της νέας σχολικής χρονιάς και οι μικροί φίλοι της τεχνολογίας, προετοιμάζονται για το μαθητικό ταξίδι της νέας τους τάξης. Οι μαθητές, αγοράζοντας σχολικά είδη αξίας 30€ και άνω από τα βιβλιοπωλεία και καταστήματα της γειτονιάς τους* και με αγορές 299€ και άνω σε laptop, desktop, tablet, γραφεία, καρέκλες, εκτυπωτές και αναλώσιμα από τα καταστήματα Κωτσόβολος, θα κερδίζουν μία δωροεπιταγή αξίας 50€ για την επόμενη αγορά τους**.

Μία καλύτερη σχολική ζωή, με υπερσύγχρονο και ετοιμοπαράδοτο μαθητικό εξοπλισμό, περιμένει όλους τους μαθητές στην Κωτσόβολος, κερδίζοντας δώρα σε κάθε αγορά. Για λύσεις τεχνολογίας, τα φυσικά καταστήματα του δικτύου Κωτσόβολος, το kotsovolos.gr και το τηλεφωνικό κέντρο (210 28 99 999) είναι στη διάθεση όλων, για  να βρει κανείς ό,τι νεότερο κυκλοφορεί.

Περισσότερες πληροφορίες που αφορούν τις μοναδικές μαθητικές προσφορές της Κωτσόβολος στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.kotsovolos.gr/pages/b2school