ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΓΡΗΓΟΡΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ WOLT

Εδώ και 1 χρόνο τα προϊόντα τεχνολογίας από τον Κωτσόβολο έρχονται στην πόρτα σου, τόσο γρήγορα όσο το Delivery που παραγγέλνεις.  

Σε λιγότερο από 60’ έχεις τη συσκευή που θέλεις στα χέρια σου.

Στην Κωτσόβολος γιορτάζουμε τον έναν χρόνο συνεργασίας μας με τη Wolt για την παράδοση των παραγγελιών μέσα σε 60 λεπτά, εύκολα και γρήγορα. Πρόκειται για έναν «γρήγορο» χρόνο, όπου η ευελιξία και η άμεση παράδοση είχαν τον πρώτο λόγο.

Οι καταναλωτές επιλέγουν το προϊόν που επιθυμούν από το kotsovolos.gr μέσα από μία πληθώρα tech προϊόντων που αφορούν ενδεικτικά σε κατηγορίες, όπως computing, εικόνας & ήχου, κινητής τηλεφωνίας, gaming και συσκευές προσωπικής φροντίδας και η παραγγελία τους φθάνει στην πόρτα τους μέσα σε μία ώρα, με την υπηρεσία Wolt Drive.

Παράλληλα, με περισσότερα από 3.000 προϊόντα μας να είναι διαθέσιμα στην εφαρμογή της Wolt, συνεχίζουμε να καινοτομούμε στον κλάδο μας και να προσφέρουμε μία μοναδική αγοραστική εμπειρία. Έτσι, δίνουμε στους καταναλωτές την επιλογή να παραγγέλνουν άμεσα ό,τι χρειάζονται, έχοντας φυσικά και τη δυνατότητα παρακολούθησης της πορείας της παραγγελίας τους σε ζωντανό χρόνο (live-tracking).

Η πρωτοβουλία αυτή ήρθε για να συμπληρώσει τις υπάρχουσες υπηρεσίες γρήγορης παράδοσης που διαθέτει η εταιρεία μας με στόχο την άμεση εξυπηρέτηση του κοινού, όπως την αυθημερόν παράδοση για παραγγελίες έως τις 15:00, την παράδοση μέσα σε 24 ώρες σε 52 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, αλλά και τη δυνατότητα παραλαβής παραγγελιών ακόμα και μέσα σε 20 λεπτά από τα 73 σημεία Quick Point, που διαθέτει.

Με την υπηρεσία παράδοσης εντός μίας ώρας, «σπάμε κάθε ρεκόρ» και συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε υπηρεσίες last mile που ανταποκρίνονται τόσο σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον όσο και στις ανάγκες του καταναλωτή για μία Καλύτερη Ζωή με την Τεχνολογία.

Ένας χρόνος γρήγορων παραδόσεων παρέα με τη Wolt

Κάνε κλικ εδώ και μάθε τι θα πει παράδοση Κωτσόβολος, εύκολα και άμεσα.