Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΕΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Το νέο μας κατάστημα στην Αγία Παρασκευή-Λεωφ.Μεσογείων 448, ήρθε για να αναβαθμίσει την εξυπηρέτηση και να προσφέρει την απόλυτη αγοραστική εμπειρία, κάνοντας καλύτερη τη ζωή των πελατών μας!

Στο πλαίσιο της έναρξης του καταστήματός μας, την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση εντός του καταστήματος, στην οποία δημοσιογράφοι και συνεργάτες μας, έδωσαν το παρών και βίωσαν μια μοναδική εμπειρία!

Το νέο μας κατάστημα στην Αγία Παρασκευή

3 όροφοι με 3.300 τ.μ., προσβάσιμο σε άτομα με αναπηρίες, με διαθεσιμότητα 120 θέσεων parking και Quick Point για άμεση ασφαλή παραλαβή παραγγελιών εντός ή εκτός του καταστήματος, ήρθαν για να απογειώσουν την εμπειρία στα καταστήματα τεχνολογίας στην αγορά. Οι πελάτες μας με την επίσκεψή τους, μπορούν να επωφεληθούν μέσα από ένα σύνολο καινοτόμων υπηρεσιών όπως το Pay express, τα μηχανήματα αυτόματης πληρωμής μετρητών Cash Dro και το Scan & Go, ώστε μέσα από ελάχιστα βήματα, να μπορούν να αγοράσουν το προϊόν στη στιγμή και να φύγουν.

Στη μοναδική εκδήλωση που διοργανώσαμε με θέμα «Η εμπειρία άλλαξε», οικοδεσπότης ήταν ο Γιώργος Λέντζας ενώ συμμετείχαν και οι υπόλοιποι συνεργάτες μας. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ο Δημήτρης Καρέτσος, ο Ηλίας Φουντούλης και η Αγγελική Τσουκαλά παρουσίασαν με διαδραστικό και διασκεδαστικό τρόπο, κάθε εξειδικευμένη γωνιά που προσφέρει το νέο σύγχρονο κατάστημά μας, μαζί με τις μοναδικές υπηρεσίες μας για άμεση και ευέλικτη εξυπηρέτηση των επισκεπτών μας.

Το video του event μας

Το νέο κατάστημά μας αναμφίβολα είναι ένα στολίδι στη Λεωφόρο Μεσογείων και ανεβάζει τον πήχη της αγοραστικής εμπειρίας, ικανοποιώντας κάθε ανάγκη των πελατών μας, τόσο με την τεράστια συλλογή και διαθεσιμότητα των προϊόντων και των λύσεων τεχνολογίας που διαθέτει, όσο και με την άρτια αισθητική και δομή του χώρου.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες: