Η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΔΥΟ ΡΟΔΕΣ, ΩΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΔΕΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΥ ΓΥΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η εταιρεία μας «τερμάτισε», με μεγάλη επιτυχία, τον γύρο της Ελλάδας, συμμετέχοντας ως μεγάλος χορηγός στον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο 2022.

Ο Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος της Ελλάδας, που ξεκίνησε στις 27 Απριλίου από το Ηράκλειο Κρήτης και ολοκληρώθηκε την 1η Μαΐου στην καρδιά των Ιωαννίνων, αποτέλεσε μία από τις μεγαλύτερες γιορτές του αθλητισμού, καθώς φιλοξένησε αθλητές υψηλών επιδόσεων από 5 ηπείρους και 26 χώρες. Μέσα σε 5 αγωνιστικές ημέρες, 147 αθλητές από 20 ομάδες διένυσαν 846,6 χιλιόμετρα, περνώντας από 10 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Η εταιρεία μας ως μεγάλος χορηγός και κορυφαίος προορισμός τεχνολογίας βρέθηκε δίπλα στους αθλητές αλλά και σε όλους τους ανθρώπους, που διανύουν τη δική τους «διαδρομή» για να κερδίσουν το πιο ξεχωριστό έπαθλο απ’ όλα, μία Καλύτερη Ζωή. Με ενεργή παρουσία στις πόλεις του Ηρακλείου Κρήτης, της Αθήνας (ΟΑΚΑ), της Καρδίτσας, της Λάρισας και των Ιωαννίνων, δώσαμε την ευκαιρία σε όσους επισκέφθηκαν το ειδικά διαμορφωμένο περίπτερό μας, να συμμετάσχουν σε μοναδικές δράσεις για τον άνθρωπο και το περιβάλλον και να απολαύσουν μία απόλυτη εμπειρία τεχνολογίας και βιώσιμης μετακίνησης.

Με μότο «Ποδηλατούμε όλοι μαζί για ένα βιώσιμο μέλλον», μικροί και μεγάλοι, είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τα ηλεκτρικά ποδήλατα και πατίνια τελευταίας τεχνολογίας, προωθώντας τη δράση «Ποδηλατώ και Εγώ», όπου οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από ΑμεΑ αθλητές και τοπικά σωματεία για τη χρήση των ειδικών αυτών ποδηλάτων, να τα δοκιμάσουν οι ίδιοι για να βιώσουν τη ξεχωριστή αυτή εμπειρία, αλλά και για να μοιραστούν τον σκοπό της δράσης, όπου όλοι οι άνθρωποι πρέπει να έχουν ίση πρόσβαση στην άθληση.

Οι δράσεις μας, ωστόσο, δε σταμάτησαν εκεί, καθώς πραγματοποιήθηκε επίσης η πρωτοβουλία, «Ποδηλατούμε όλοι μαζί για καλό σκοπό!», σε συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Περιβαλλοντικό Οργανισμό we4all. Η μεγάλη ανταπόκριση των επισκεπτών στις δράσεις του περιπτέρου μας, είχε ως αποτέλεσμα τη συγκέντρωση 500 χιλιομέτρων ποδηλασίας στην ηλεκτροκίνηση και στα ποδήλατα AμεΑ. Η εταιρεία μας – όπως είχε υποσχεθεί – μετέτρεψε κάθε χιλιόμετρο σε 2 δέντρα για την ανάπλαση της Βόρειας Εύβοιας, με αποτέλεσμα σύντομα σε συνεργασία με τη we4all, να φυτευτούν 1.000 αναπτυγμένα δέντρα για να «πρασινίσει» και πάλι αυτή η περιοχή.

Δείτε περισσότερα για τη συμμετοχή μας στον Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο της Ελλάδας και τις δράσεις μας στο βίντεο που ακολουθεί: