«ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΛΗΣ ΠΡΑΞΗΣ» ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΜΕ 17 ΑΙΜΟΔΟΣΙΕΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ

256 φιάλες αίματος και ένας κοινός σκοπός: Μία Καλύτερη Ζωή για όλους

Η εταιρεία μας στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης «ΠΡΑΤΤΕΙΝ» και της πρωτοβουλίας «Ημέρα Καλής Πράξης» διοργάνωσε τη μεγαλύτερη δράση εθελοντικών αιμοδοσιών, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, χάρη στην πολύτιμη προσφορά των ανθρώπων μας από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Με το πρόγραμμα «ΠΡΑΤΤΕΙΝ», παρουσιάζουμε τη φιλοσοφία μας για μία καλύτερη ζωή στο σύνολο της κοινωνίας, μέσα από την ενεργή δράση όλων. Το 2021, παρά το γεγονός ότι ήταν μία ακόμη χρονιά γεμάτη προκλήσεις και περιορισμούς, υλοποιήσαμε για 8η συνεχή χρονιά την «Ημέρα Καλής Πράξης», τη μεγαλύτερη πρωτοβουλία εθελοντισμού των ανθρώπων μας, συμπληρώνοντας πλέον από την αρχή της δράσης, πάνω από 8.000 εθελοντικές πράξεις.

Όπως κάθε χρόνο, οι εργαζόμενοί μας ένωσαν τις δυνάμεις τους και προσέφεραν για έναν κοινό σκοπό, μέσω της συμμετοχής τους σε εθελοντικές αιμοδοσίες, συγκεντρώνοντας αίμα και συμβάλλοντας στη μεγάλη ανάγκη κάλυψης φιαλών που αντιμετωπίζουν τα νοσοκομεία τόσο σε Ελλάδα, όσο και σε Κύπρο.

Το ταξίδι ξεκίνησε τον Ιούλιο 2021. Σε αυτό, εκατοντάδες εργαζόμενοι της εταιρείας μας έκαναν τη δική τους καλή πράξη, δωρίζοντας αίμα. Στην ειδικά διαμορφωμένη ψηφιακή πλατφόρμα οι άνθρωποι της εταιρείας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθούν τη διαδρομή του ταξιδιού και να δηλώσουν συμμετοχή, αποτελώντας έμπνευση για την κοινωνία και παρακινώντας παράλληλα πελάτες και συνεργάτες να πάρουν μέρος στις δράσεις αιμοδοσίας.  Συνολικά:

  • Πραγματοποιήθηκαν 15 αιμοδοσίες στην Ελλάδα (Πάτρα, Νέο Ηράκλειο/3 αιμοδοσίες, Μαγούλα, Ρόδος, Τρίκαλα, Κηφισίας 124, Κόρινθος, Πύργος, Γιάννενα, Λειβαδιά, Θήβα, Ηράκλειο, Πυλαία) και 2 αιμοδοσίες στην Κύπρο (Λευκωσία και Λεμεσό)
  • Συγκεντρώθηκαν 256 φιάλες αίματος

Η αγάπη του κόσμου, η θέληση για συνεισφορά και αλληλεγγύη αλλά και το όραμα για μία καλύτερη ζωή για όλους, είναι μερικά από τα στοιχεία που μας δίνουν κίνητρο να προσπαθούμε κάθε χρόνο να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό στην κοινωνία, μέσα από τα πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης μας.

Δείτε εδώ τη διαδρομή του «ταξιδιού αιμοδοσίας»: https://www.youtube.com/watch?v=Upa997t-I04

Μία σου πράξη αρκεί, για να βοηθήσεις μια ζωή

Μία σου πράξη αρκεί, για μια  Καλύτερη Ζωή!