ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ΚΑΙ GRUNDIG ΣΤΟ TASTE OF ATHENS, ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ TASTE THEATRE ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ

Σε συνεργασία με τη Grundig βρεθήκαμε στο Taste of Athens Festival, το μεγαλύτερο γαστρονομικό event της χώρας μας, που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο, 7 Ιουλίου έως 10 Ιουλίου, όπου κορυφαίοι chef της χώρας προσέφεραν μοναδικές εμπειρίες, εκλεκτές γεύσεις, διασκέδαση και απόλαυση στο κέντρο της πόλης.

Σε ένα φεστιβάλ για τους λάτρεις της σύγχρονης υψηλής γαστρονομίας και όχι μόνο, η εταιρεία μας σε συνεργασία με την Grundig, ηγέτη στις οικιακές συσκευές στην Ευρώπη και με το όραμα της βιώσιμης ανάπτυξης, παρουσίασαν τα “Taste Talks” στη σκηνή του Taste Theater by GRUNDIG | KOTSOVOLOS.

Με μότο «Σεβόμαστε το φαγητό / Respect Food» και στόχο την εκπαίδευση γύρω από τη σημασία και την ενεργό δράση για τη μείωση της σπατάλης τροφίμων, η Κωτσόβολος, Taste Theatre Presenting Partner και η Grundig, Official Equipment Sponsor φιλοξένησαν για 4 ημέρες στη σκηνή του Taste Theater, αγαπημένους σεφ από κορυφαία αθηναϊκά εστιατόρια.

Οι εκλεκτοί πρωταγωνιστές της γεύσης μαγείρεψαν ζωντανά, χρησιμοποιώντας τη σειρά υπερσύγχρονων οικιακών συσκευών νέας γενιάς της Grundig, ενώ μοιράστηκαν τα μυστικά και την εμπειρία τους σε cooking masterclasses και sessions, με θέμα τη βιωσιμότητα και τη μείωση της σπατάλης φαγητού.

Οι καινοτόμες συσκευές της Grundig εξοικονομούν ρεύμα, «ανοίγουν» το δρόμο και εκπαιδεύουν τους καταναλωτές γύρω από τη μείωση της σπατάλης τροφίμων μέσα από την εφαρμογή καθημερινών πρακτικών και έξυπνων tips. Γιατί «Το βιώσιμο μέλλον ξεκινάει από το σπίτι»

Cook it, don’t waste it!

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το πρόγραμμα του Taste Theater by GRUNDIG | KOTSOVOLOS στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.kotsovolos.gr/pages/tasteofathens