ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ: ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΔΕΗ INTERNATIONAL TOUR OF HELLAS

Για ακόμα μια φορά, παρόντες σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις της χώρας μας

Η εταιρεία μας συμμετέχει ενεργά ως μεγάλος χορηγός του ΔΕΗ Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου 2022, τη μεγαλύτερη διοργάνωση αγωνιστικής ποδηλασίας που επιστρέφει στην Ελλάδα, έπειτα από 10 ολόκληρα χρόνια.

Ο ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος της Ελλάδας έχει ενταχθεί στο καλεντάρι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (UCI) για το 2022, με τη συμμετοχή 154 αθλητών από 20 επαγγελματικές και 2 εθνικές ομάδες. Η παγκόσμιας εμβέλειας διοργάνωση αναβιώνει στη χώρα μας, με στόχο να αναδείξει το εντυπωσιακό άθλημα της ποδηλασίας και να προβάλλει τις ομορφιές της Ελλάδας, μέσω αυτού του πρωτότυπου ποδηλατικού «ταξιδιού». Μέσα σε 5 αγωνιστικές ημέρες θα πραγματοποιηθούν 5 διαδρομές σε συνολικά 10 πόλεις της χώρας. Με αφετηρία το Ηράκλειο Κρήτης, οι 22 ομάδες θα διανύσουν 858,6 χιλιόμετρα, θα περάσουν από 28 πόλεις, διασχίζοντας τα Χανιά, τη Θήβα, τη Λιβαδειά, τη Λαμία, την Καρδίτσα και τη Λάρισα, τερματίζοντας στην καρδιά των Ιωαννίνων.

Ως ο μεγάλος χορηγός, θα είμαστε παρόντες σε αυτό το σημαντικό αθλητικό γεγονός, προωθώντας την τεχνολογία και τη βιώσιμη ανάπτυξη, για μία Καλύτερη Ζωή για όλους. Στο περίπτερό μας, στις ειδικά διαμορφωμένες «ζώνες» για το κοινό, θα υπάρχουν πολλές δράσεις που θα απογειώσουν την εμπειρία της τεχνολογίας για ένα βιώσιμο μέλλον για όλους, χωρίς εμπόδια και διακρίσεις. Η εταιρεία μας θα βρίσκεται εκεί προβάλλοντας το δικό της μήνυμα για βιώσιμη ανάπτυξη, δίνοντας παράλληλα, πρόσβαση σε άτομα με αναπηρία, να παρουσιάσουν στο ευρύ κοινό ότι «είμαστε ίδιοι στα θέλω, ίσοι στα μπορώ».

Ο αγώνας του ΔΕΗ Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου της Ελλάδας, θα κάνει την έναρξή του, την Τετάρτη 27 Απριλίου, στο Ηράκλειο Κρήτης και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 1η Μάϊου στα Ιωάννινα.